Guerrilla, Horizon Forbidden West’in kıyamet sonrası dünyasında savaşmaya devam edecek, ancak Guerrilla Games aynı evrende geçen bir çevrim içi çok oyunculu deneyim seti üzerinde de çalışıyor. Şu an itibariyle, herhangi bir resmi onay olmaksızın yalnızca bazı ipuçlarına ve varsayımlara sahibiz, ancak stüdyo bunu halka açıklamak için elinden geleni yaptı.

“Aloy için epik solo maceralar yaratmaya devam ediyoruz. Ama dahası var. Yeni bir şirket içi ekip, Horizon evreninde ayrı bir Çevrimiçi Proje seti geliştiriyor. Yeni bir karakter kadrosuna ve benzersiz stilize bir görünüme sahip olan arkadaşlar, Horizon’un görkemli vahşi doğasını birlikte keşfedebilecekler,” dedi stüdyo duyuru/iş teklifinde.

Guerrilla Games, stüdyolarında hem tek oyunculu oyunlara odaklanan ekipte hem de Çevrim içi Proje üzerinde çalışan yeni ekipte çok çeşitli yeni pozisyonlar açtı. Ayrıca dış projeler için sahip oldukları boş yerleri de ortaya çıkardılar. Kasım 2021’de başka bir iş teklifinde, “hizmet olarak oyunlar” ürünleri konusunda deneyimli kişiler aradıkları bu projenin varlığından bahsedilmişti.

Horizon Forbidden West 40 FPS desteği alıyor

Sıradaki Horizon oyunları neler?

Sıradaki Horizon Forbidden West, Aloy’un dünyasındaki maceralarını genişletti. Geçtiğimiz Şubat ayında piyasaya sürülen oyun, The Game Awards 2022’de Yılın Oyunu adaylarından biri olmayı bile başardı. eskiden Los Angeles’tı. 19 Nisan’da PS5’e özel olarak çıkıyor.

PlayStation VR2 ayrıca sıfırdan bir Sanal Gerçeklik oyunu olarak geliştirilen bir proje olan Horizon Call of the Mountain ile birlikte çıkıyor. Ancak Aloy ana karakter olmayacak, ancak Gerilla, yeni kahramanın yolculuklarının bir noktasında onunla buluşacağına söz verdi. Hem VR kulaklığı hem de VR oyunu 22 Şubat 2023’te piyasaya çıkıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir