Google Pixel Watch dün resmi olarak tanıtıldı. Google ve Fitbit’in en iyi sağlık ve fitness özellikleri ile desteklene yeni modellerde ara yüzler ve kayış sistemleri de geliştirildi.

Google, 6 Ekim tarihindeki tanıtımıyla Google Pixel Watch’u da ortaya çıkardı. Yeni modelde 3D kubbeli bir cama geçiş yapan Google, paslanmaz çelik ile modelini tamamlamış. İnce bir görünüme sahip olan akıllı saatlerde suya ve çizilmeye karşı direnç bulunuyor.

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro tanıtıldı!

Google Pixel Watch özellikleri

Google Pixel Watch modellerinde 20 kayış seçeneği bulunuyor. Ancak tanıtımlara göre y eni modeller için yeni kayış sistemleri de piyasaya sunulacak. Deri ve dokuma gibi pek çok farklı kayış sistemi de geliştirilecek. Kayışların geliştirilmesinin yanı sıra kullanıcılar 19 özelleştirilebilir saat kadranından seçim yapabilecek.

Google Pixel Watch işletim sistemi

google pixel watch tanitildi iste ozellikler

Google Pixel Watch modelinde Google tarafından geliştirilen WearOS 3.5 kullanılıyor. Minimal bir tasarımın bulunduğu saatte yerleşik Google Asistan ile çok daha iyi bir deneyim sunuluyor. Google Home uygulaması ile evdeki akıllı cihazları kontrol edebilecek kullanıcılar termostatlardan ışıkların açılıp kapatılmasına kadar akıllı tüm ürünler ile ev yaşamını kolay hale getirecek.

Akıllı saatte ayrıca Gmail ve Google Takvim kontrol edilebilecek. Google Cüzdan ile desteklenen saatte mağazalarda ve toplu taşımada temassız ödeme yapmak ve harita ile yol tarifi alabilmek mümkün. 32 GB depolama alanı ve 4G LTE desteği bulunan saatte Google Play Store ile Adidas Running, Calm, Spotify, MyFitnessPal ve Strava gibi daha da fazla uygulamaya erişebiliyor.

Google Pixel Watch düşme algılama özelliği

Google Pixel Watch’ta düşme algılama özelliği de bulunuyor. Acil SOS özelliğinin bulunduğu saat, kullanıcıların acil durumlarında yardım talebi gönderebiliyor. Sağlıkta yenilenen sensörlerle dikkat çeken modelde kalp atış hızı takibi, antrenmanları ve adım takibi ve 40 farklı mod bulunuyor.

Android 8 ve üzeri işletim sistemlerinde desteklenen Google Pixel Watch’ta gün boyunca yetebilecek batarya kapasitesi bulunuyor. Cihazın hızlı şarj özelliği ise 30 dakikada yüzde 50’lilik doluluk oranına ulaşmasını sağlıyor

Google Pixel Watch fiyatı

Google Pixel Watch, Bluetooth/Wi-Fi versiyonu 349 Dolar, 4G LTE versiyonu ise 399 Dolar fiyatla satılacak. Kayışlar ise 20-40 dolar arasında değişiyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir