Türkiye’nin önde gelen girişimlerinden birisi olan Getir,  test bölgesinde ilk süpermarketini açtı. Getir, yapılacak pilot çalışmalar sonrasında market zincirlerini açmaya başlayabilir.

Türkiye’nin ardından Avrupa gibi dünyanın önemli noktalarında hizmet vermeye başlayan Getir, şimdi süpermarketiyle gündemde. Hollanda’da ilk test süpermarketini açan Getir, hem depo hem de süpermarket olarak yeni açtığı merkezi kullanacak. Hollanda’da şikayet konusu olması sonrasında gündeme gelen depo, bundan sonraki süreçte süpermarket olarak da hizmet verecek.

Getir küçülmeye gidiyor

Getir’den soruna farklı çözüm geldi!

Hatırlanacağı üzere Hollanda’nın Amsterdam kentinde sadece Getir’in değil benzer hizmetler sunan şirketlerin depoları hedef haline gelmişti. Kentin estetiğini bozdukları gerekçesiyle şirketlere yönelik düzenleme yapmak isteyen Amsterdam yönetimi, bu konuda şirketleri de zor durumda bırakmıştı. Ancak Getir, bu duruma farklı bir çözüm getirdi. Camlarını süsleyerek sanatsal bir çalışma yapan Getir, bu ilginç çözümünün ardından bölgede bir hamle daha yaptı.

Android için Getir indir

iOS için Getir indir

Amsterdam’da bulunan deposunu süpermarkete çeviren Getir, müşterilere süpermarketiyle de hizmet vermeye başladı. Hollanda’da yaşanan sorunlar sonrasında süpermarkete yönelik dönüşümün hızlandığı Getir, bundan sonraki süreçte daha farklı ülkede benzer marketler açabilir.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir