2022 yılına hızlı bir şekilde giriş yapacak Samsung Galaxy S22 ve Galaxy S21 Fe modellerini arka arkaya tanıtacak. Yaşanan yeni sızıntıda lansman ve ön sipariş tarihleri açık bir şekilde paylaşıldı.

Samsung, Galaxy S22 Ultra modeli için yapılan sızıntının ardından şimdi de lansman ve ön sipariş tarihleri ile gündeme geldi. Twitter üzerinden yapılan paylaşımlarda şirket için takvimde tüm detaylar netlik kazanırken, cihazların Ocak ve Şubat ayında yapılacak 2 lansman ile piyasaya sunulacağı görüldü.

Samsung Galaxy S22 serisi ne zaman tanıtılacak?

Galaxy S22 telefon modelleri için yapılan sızıntıya göre telefonların tanıtım tarihi 8 Şubat olacak. 8 Şubat tarihinde tüm özellikleri açıklanacak olan telefonlar için aynı zamanda ön sipariş dönemi de başlayacak. Gönderim ve normal satın alma dönemleri ise 18 Şubat 2022 itibariyle başlayacak.

Samsung Galaxy S21 Fe ne zaman tanıtılacak?

Galaxy S22 amiral gemilerine göre çok daha uygun fiyatlar ile satışa çıkacak olan Galaxy S21 FE modelleri ise 4 Ocak 2022 tarihinde yapılacak tanıtım ile duyurulacak. 4 Ocak tarihi ile aynı zamanda ön sipariş dönemini başlatacak olan şirket, 11 Ocak 2022 tarihi itibariyle ise normal satış dönemine geçiş yapmış olacak. 

Samsung için büyük Unpacked ifşası yaşandı!

Galaxy S22 serisi ve Galaxy S21 FE modeli için yapılan yeni sızıntılar, bugüne kadarki en büyük Samsung ifşası olarak dikkat çekti. Daha önceki söylenti ve sızıntılar ile uyuşan yeni güncellemeler şimdiden Samsun’da hareketlilik başladığını gösteriyor.

Ocak ve Şubat aylarında tanıtım yapacak olan Samsung, Ağustos ayı içerisinde de yine devasa bir etkinlik gerçekleştirilecek. 2021 yılının Ağustos ayında yapılan lansmanda Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 resmi olarak duyurulmuştu. Bu bakımdan Ağustos ayı itibariyle şirket bu sefer yeni amiral gemileri ve katlanabilir modellerin yeni versiyonlarını piyasaya sunacak. 2 tanıtım arasında yaklaşık 4 – 5 ay gibi bir sürenin olması ise şirketin hem üretim hem de planlamalarda yeterli bir süreye sahip olacağını gösteriyor. Bakalım yeni ifşalar gerçek olacak mı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir