Bu yılın seri sürümü Football Manager 2023, 8 Kasım’da kullanıcılara sunulacak.

Football Manager 2021 çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı

İnteraktif spor şirketinin dünya çapında en sevilen menajerlik oyunu serisi Football Manager, bu yıl yeniden taraftarlarla buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun resmi internet sitesinde yayınlanan tanıtım sayfasına göre seriye eklenen yeni oyun 8 Kasım’da çıkacak. Üstelik FM23 Erken Erişim’de mevcut.

Football Manager 2023’te neler var?

Geçen yıl olduğu gibi oyun bu yıl da zaman çizelgesini değiştirmeden oyuncuların karşına çıktı. Söylentilere göre Football Manager 2023 için planlanan en büyük yenilik kadın futbolunun oyuna eklenmesi olacak. Kadın futbolunun son yıllarda yükselişte olduğunu ve popüler futbol oyunlarına girmeye başladığını biliyoruz. Örneğin, kadın futbol ligleri ilk kez FIFA 23’te mevcut olacak. Bu gelişmeler göz önüne alındığında Football Manager’ın da bu trende ayak uydurduğu söylenebilir.

Yeni oyun şimdi Steam, Epic Games ve Microsoft Store’da erken erişim fırsaTları ile satışta. Kullanıcılar erken erişim oyunlarını satın alabilir. Bunun dışında şirket, erken erişim fırsatlarından yararlnarak oyunu satın almak isteyenler için oyunun perakende fiyatına da yüzde 20 indirim uygulamış. Oyunun genel satış fiyatı 599 TL olarak belirlendi. Erken erişimde satın almak isteyen kullanıcılar 479 TL ödeyerek indirimden yararlanabilecek ve oyunu kütüphanelerine ekleyebilecekler.

Football Manager 2023’teki yeniliklerden biri de oyunun bu yıl ilk kez PlayStation 5 konsolu için çıkacak olması. Böylece PlayStation 5 kullanıcıları bu yıl kendi platformlarında Menajerlik oyununu oynayabilecekler. Geçen yıl olduğu gibi, FM23 de çıkış tarihinde Xbox Game Pass kullanıcılarına sunulacak. Ayrıca şirket, Football Manager 2023 Touch’ın Apple Arcade üzerinden iPad için de kullanılabileceğini kaydetti. Bu konuyla ilgili ayrıntılar Ekim ayından itibaren kullanıcılara sunulacak.

Football Manager 2023 fragman

Football Manager 2023 sistem gereksinimleri

Minimum

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Core 2 or AMD Athlon 64 X2
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT, AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir