Popüler fitness uygulaması Strava, Spotify entegrasyonunu duyurdu. Bu yeni uygulama içi araç kutusu artık kullanıcıların uygulama içinden Spotify müziğine erişimi sağlıyor. Buna ek olarak, podcastler ve sesli kitaplar yayınlamasına olanak tanıyor.

Strava yaptığı açıklamada, Spotify entegrasyonun ücretsiz olduğunu duyurdu. Ayrıca bu entegrasyon, Premium Strava kullanıcıları tarafından da kullanılabilecek. Bu yeni entegrasyon sayesinde kullanıcıların antrenman arasında iki uygulama arasında gidip gelmeleri de son bulacak.Kullanıcılar sol alt köşede bulunan özel bir düğme sayesinde, uygulamadaki kayıt ekranından Spotify’a rahatlıkla erişebilecek. 

Strava için Spotify Entegrasyonu Duyuruldu
Fitness Uygulaması Strava, Spotify Entegrasyonunu Duyurdu

Strava, Spotify ile İş birliğine İmza Attı

Strava Bağlantılı Ortaklıklar Başkan Yardımcısı Mateo Orteg konuyla alakalı düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

Platformda müzik ve hareketi sorunsuz bir şekilde entegre etmek için Spotify gibi küresel bir liderle ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. Bu yeni özellik, Strava’nın bağlantılı fitness merkezindeki konumunu daha da sağlamlaştırıyor ve Strava’daki aktif insanlardan oluşan küresel topluluğun gücünü göstermeye devam ediyor.

Strava, Spotify’da bulunan popüler workout çalma listelerini ele geçirdiğini dile getirdi.Ayrıca şirket kullanıcıların,  20 Nisan’dan itibaren Strava küratörlüğünde müzik dinleyebileceklerini de açıkladı. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir