Sosyal medya ağları için video oluşturmak isteyenlerin tercih ettiği CapCut mobil platformların ardından Windows işletim sisteminde de destekleniyor. Bilgisayardan video oluşturmanın kolay yolu olarak tanımlan uygulama, artık ücretsiz olarak Windows işletim sisteminde de kullanılabilir.

TikTok için video oluşturmak isteyenlerin en çok tercih ettiği uygulamalardan birisi olan CapCut için yeni bir duyuru yapıldı. Bugüne kadar sadece iOS ve Android işletim sistemlerinde desteklenen uygulama, masaüstünde emülatörler aracılığıyla kullanılabiliyordu. Ancak masaüstü sürümün çıkmasıyla birlikte emülatör kullanma gereksinimi ortadan kalktı. TikTok ile entegre şekilde çalışan uygulama, özellikle TikTok için içerik oluşturanların işini çok daha kolay hale getirecek.

En iyi mobil video düzenleme uygulamaları 2022

ByteDance’den Windows’a özel sürüm

fenomen video duzenleme programi capcut windowsa geldi

ByteDance tarafından CapCut’a özel olarak geliştirilen masaüstü uygulaması şu anda sadece Windows işletim sistemlerinde destekleniyor. Windows sürümünde mobil sürümlerde yer alan tüm özellikleri de sunan ByteDance, TikTok’ta popüler olan müzikleri de kolayca entegre etmeyi sağlıyor. Video düzenlemelerinde standart olan kesme, ekleme, geçişler ekleme, efektler, stok videolar, TikTok efektleri ve şarkıları ByteDance CapCut uygulamasının Windows sürümünde de mevcut. Uygulamanın öne çıkan diğer özellikleri ise şöyle;

  • Metinden konuşmaya çevirme
  • 93 farklı dilde altyazı desteği

CapCut şu anda Windows işletim sistemi sürümüyle indirilebilir durumda. Üstelik dileyenler için tarayıcı versiyonu da bulunuyor.

Windows için Capcut indir

Android için CapCut indir

iOS için CapCut indir

fenomen video duzenleme programi capcut windowsa geldi 1

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir