İşyerinde teknolojiyi ve personeli baz alıp belirli optimizasyonlar yaparak işgücünü daha verimli hale getirmeyi hedefleyen Epinote adlı şirket 1.4 milyon euro yatırım aldı. Kogito Ventures, Next Road ve Movens Capital gibi şirketler tarafından yönetilmiş olan kuraya melek yatırımcılar yer aldı.

Epinote, İş Gücü Tasarrufu Hizmeti Sunuyor

Doğrudan şirket iş akışına yerleştirilerek tak ve çıkar iş gücü sağlayarak şirketlerin mevcut potansiyelinin artmasına ve temel işler için zamandan tasarruf etmesine katkı sağlayan Epitone adlı şirket 2019 yılında kurulan bir girişim şirketidir. Epinote’nin geliştirdiği sitemde müşteriler için halihazırda gerçekleşen görevler arasında müşteri adayı oluşturmayı sağlama ve bunu doğrulama, analitik ve yapay zeka geliştirme, CRM yönetimi, pazar araştırması yapma, müşteri edinme, analiz ve izleme gibi birçok konuda teknik destek sağlıyor. 

Merkezi Varşova olan girişim şimdiden 3 kıtadan 50’den fazla müşteriye sahip oldu. Epinote hizmetinden yararlanmak için müşteri ilk etapta yalnızca bir proje özeti ve net bir teslimat seti satın alıyor. Girişim ilerleyen zamanlarda tüm projeyi belirtilen tarihe kadar teslim ediyor. 

Epinote şirketi CEO’su ve Kurucu Ortağı Mateusz Wikło, “Şirketler, gerekli fakat sıradan ve tekrarlayan görevleri tamamlamakta biraz zorlanmakta. Diğer yandan, yapay zeka hala maalesef tam bağımsız çalışamıyor. Epinote her iki dünyanın da en iyi hizmetlerini sunuyor. Üretkenliğimizi artırmak ve gerçekten yardımcı olabilecek ve değer getirebilecek, kolayca konuşlandırılabilen bir ekip sağlamak için yazılım kullanıyoruz ve bu modelin işe yaradığını halihazırda kanıtlıyoruz. Yatırımcılarımızın desteği sayesinde daha da yüksek verimlilik sunabilir ve dünya genelinde daha da fazla şirkete hizmet verebiliriz.” dedi.

Girişim şirketi aldığı yeni yatırımla müşteri verimliliğini artırmak, görev sıralaması yapmak ve proje yönetimi için otomatikleşmiş bir sistem geliştirmek için dijital platformunu geliştirmesi hedefleri arasında yer alıyor.

Selçuk Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun. İmza İnternet Teknolojilerinde Dijital Çırak eğitimi aldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir