Oyun platformlarının vazgeçilmez isimlerinden olan Epic Games, bu hafta ücretsiz bir oyun ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. 

duskers2

Epic Games bu hafta kullanıcılarına simülasyon türü oyun olan Duskers oyununu hediye ediyor. Oyun sever Epic Games kullanıcıları Duskers’ı ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebiliyor. Epic Games tarafından hediye edilen bu oyunun mağaza fiyatı 150 TL. Duskers oyununa ücretsiz olarak sahip olmak isteyen kullanıcılar için son tarih 2 Mart 2023. 

Misfits Attic tarafından geliştirilen strateji oyunu Duskers’ta, oyuncular boşlukta terk edilmiş olan bir uzay gemisi içerisinde hayatta kalmaya çalışan bir takım insansı robotun yönetimine bırakılıyor. Duskers, uzay gemisi içerisinde verdiği sınırsız kombinasyonlarla oyuncuyu özgür bırakıyor. Oyuncular, kaynakları arar düşmanlardan kaçar ve bilinmeyen sinyalleri de takip ederek uzay gemisi içerisinde gezinirler. 

Haftanın fırsatı: Duskers

Duskers’ın oyuncular tarafından dikkat çeken yanı ise minimalist bir atmosfere ve karanlık ortama sahip olması. Oyun içerisinde drone ve kameralarla uzay gemisi keşfi yapan oyuncular sorulara ulaşıp yanıtlarını bulmaya çalışıyor. Oyunda, uzay gemisindeki bilgisayar sistemlerine girerek bölümleri açıp araştırmalar yapabilir ve hayatta kalmak için başarılı stratejiler oluşturabilirsiniz. 

Oyunun dikkat çeken bir diğer noktası ise Epic Games’in oyuncularına sunduğu son ücretsiz oyun fırsatı olması. Kullanıcılarına her hafta birbirinden farklı oyunlarda indirimler ve hediyeler sunan Epic Games’in bu teklifi kaçırılmaması gereken bir avantaj. Epic Games’in sunduğu imkanlar oyun severlerin kütüphanelerini genişletmeleri ve yeni maceralar deneyimlemeleri için harika bir fırsat. Bu fırsattan yararlanmak isteyen Epic Games kullanıcıları için son indirme tarihi 2 Mart. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir