Son birkaç saat içinde Twitter’da, Elon Musk’ın kendi kripto para birimi Twitter Coin’i piyasaya sürebileceğine dair iddialar dolaşıyor. İşte sosyal ağdaki son gelişmeler.

Blogger ve Twitter kullanıcısı Jane Manchun Wong , Twitter Coin’in sözde logosunun bir ekran görüntüsünü yayınladı. Ancak Wong’un tweet’i, yayınlandıktan birkaç dakika sonra “özel” olarak ayarlandı ve gizlendi. Alınan ekran görüntüleri ile net olarak ortaya çıkan bu durum sonrasında ise Elon Musk’ın Twitter’a özel bir Twitter Coin çıkarma planlarının olduğu ortaya çıktı.

1

Wong başka bir tweet’te ise Elon Musk liderliğindeki şirketin yakın gelecekte kripto parayı ve ödemelerini Twitter’a entegre edebileceğini açıkladı. Twitter API’sinde yapılan bir araştırma, kripto paralar bölümünü içermeye başladı. Tüm bunlar ise sosyal ağdaki değişim için hazırlıkların başladığını ortaya çıkardı.

Bir Twitter Coin Dogecoin ve Bitcoin için ne ifade ediyor?

Kripto topluluğu şu anda iddia edilen ifşanın Musk’ın favori madeni parası Dogecoin (DOGE) ve aynı zamanda Bitcoin için ne anlama gelebileceğini araştırmaya başladı. İlk bakışta Twitter Coin, her iki kripto para birimini entegre etme ihtiyacını ortadan kaldıracağı için DOGE ve BTC için kötü görünüyor.

Bununla birlikte, API sızıntısı, Musk’ın yalnızca bir kripto para birimine değil, birden fazla kripto para birimine odaklandığına da işaret ediyor. DOGE ve Bitcoin bu nedenle Twitter Coin’in tamamlayıcısı olabilir.

Musk’ın önceki açıklamalarında bu durumları desteklediğinden şu anda Twitter Coin için büyük bir bekleyiş başlamış durumda.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir