Geçtiğimiz aylarda Twitter’ı satın alan Elon Musk, Sam Bankman-Fried’ın (SBF) Twitter’a yatırım yaptığına dair çıkan haberlere sert tepki  gösterdi. 

Popüler sosyal medya platformu Twitter’ın yeni sahibi Musk, SBF tarafından finanse edilen haber kuruluşu Semafor’u yalan haberlerle gündemi manipüle etmekle suçladı. 

Elon Musk, iddialara sert tepki verdi

Semafor Genel Yayın Yönetmeni Ben Smith’e Twitter platformu üzerinden cevap veren Musk, şunları belirtti;

Dediğim gibi ne ben ne de Twitter SBF ve FTX’ten herhangi bir yatırım almadık. Makaleniz bir yalan”

Semafor, SBF’nin Twitter’a 100 milyon dolarlık bir katkı sağladığını söylemişti. Konuyla ilgili ortaya çıkan haberlere göre Musk’ın Twitter’ı 44 milyar dolar karşılığında satın almasından önce ikili arasında bir görüşme yapıldı. SBF’nin 100 milyon dolarlık bir yatırım yapma durumu gündeme geldi. Bu duruma karşılık SBF, sonunda Twitter’ı tamamen satın almaya katılmamaya karar verdi. Twitter’ın sahibi Musk, SBF’nin Twitter üzerinde herhangi bir hissesi olduğuna dair ortaya çıkan haberleri tamamen yalanladı. Bunu da şu sözleriyle açıkladı; 

Hayır. Halka açık bir şirket olarak Twitter’da hisse sahibi olabilir. Ancak özel bir şirket olarak kesinlikle Twitter’da herhangi bir hissesi yok”

İflas eden FTX’in toplam borcu belli oldu!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir