2000’li yılların efsane telefonu BlackBerry‘nin hikayesi film oluyor. Blackberry telefonu ile aynı ismi taşıyacak film çok yakında vizyona girecek. Şimdilerde pek çok gencin hatırlayamadığı efsane telefon Blackberry’nin filminin fragmanı yayınlandı.

BlackBerry Filminin Kadrosu Belli Oldu

BlackBerry filminin yönetmen koltuğunda Matt Johnson yer alıyor. Johnson aynı zamanda filmin oyuncu kadrosunda da yer alıyor. Filmin baş rolüne ise en çok How To Train Your Dragon serisiyle bilinen Jay Baruchel hayat verecek. Baruchel’e ,It’s Always Sunny in Philadelphia komedi dizisinde yer alan Glenn Howerton eşlik edecek.

Efsane telefon BlackBerry’nin filminin fragmanı yayınlandı. Fragmana göre, BlackBerry filmi  klavyeli telefonun gerçekte nasıl işletme iletişim aracı hâline geldiğini konu alıyor. Ayrıca fragmanda BlackBerry’nin akıllı telefonlara yenik düşmesinin hikâyesine de değiniliyor.

BlackBerry 1
Efsane Telefon BlackBerry Film Oluyor

Filmde Doug karakterine Matt Johnson, Mike Lazaridis karakterine ise Jay Baruchel  canlandırıyor. Yayınlanan fragman da etkileyici sahnelerden biri şüphesiz Doug ve Mike karakterinin Steve Jobs’un iPhone’u duyurduğunu izledikleri bölümdür. Buna ek olarak fragmanda, karakterlerin şirketlerini ayağa kaldırmak ve ayakta tutmak için verdikleri çabayı gösteren birçok çaba da yer alıyor. Ayrıca fragmanda telefon kırdıkları sahnede ses getiren bölümler arasında yer aldı.

BlackBerry Filmi Vizyon Tarihi

BlackBerry filminin vizyon tarihi 12 Mayıs olarak açıklandı. Filmin hikayesinin temelini Losing the Signal: The Untold Story Behind the Extraordinary Rise and Spectacular Fall of BlackBerry  kitabı oluşturuyor. Dolayısıyla film hakkında bir ön izleme isterseniz bu kitaba göz atabilirsiniz. BlackBerry telefonları kullananlar için anıları hatırlamak adına güzel bir kitap tavsiyesi olabilir. Ayrıca bu kitap ve film ile batan bir işletmenin hikayesinin emsal alınabilecek yönlerini keşfedebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir