Online İngilizce eğitimi alanında 30’dan fazla ülkede faaliyet gösteren Open English’in yaptığı son yatırım Türkiye’deki English Ninjas’ı satın almak oldu. Son derce başarılı öğrenim platformu ve ana dili İngilizce olan öğretmenler ile 7/24 zaman mekan fark etmeksizin canlı dersler ile İngilizce öğrenmeyi sağlayan Open English, Türkiye pazarında büyüme operasyonunu başlattı.

İngilizce Yeterlilik Endeksi 2020 raporuna göre Türkiye, 100 ülkenin bulunduğu listede 69. sırada yer alıyor. Türkiye’de nüfusun sadece yüzde 15,9’u bir yabancı dil konuşabiliyor. Türkiye’nin İngilizce öğrenme ile ilgili ihtiyaçlarını gören dünya devi Open English, Türkiye pazarında yeni bir yatırım yapma karar verdi. Daha önce ise Türkiye’de yürütülen test sürecinin ardından uluslararası pazarda açılma politikası anlamında English Ninjas’ı satın alan Open English Türkiye pazarına giriş yaptı. 30’dan fazla ülkede online İngilizce eğitim platformlarında lider olan Open English, Türkiye pazarında da büyüme operasyonunu başlattı.

English Ninjas, Open English’ın bünyesine katıldı

Open English, 2008 yılından bu yana 30’dan fazla ülkede 1 milyondan fazla kişinin akıcı bir şekilde İngilizce konuşmasına yardımcı oldu. İnternet bağlantısı sayesinde zaman veya fark etmeksizin haftanın sadece 7 günü 24 saat boyunca eğitim imkanı  sunan Open English, ana dili İngilizce olan profesyonel öğretmenlerle çalışıyor.

Open English Türkiye Ülke Müdürü Ali Servet Eyüboğlu: “Hedefimiz Türkiye’de kaliteli İngilizce eğitimini herkes için erişilebilir hale getirmek”

Türkiye’deki hedefleri hakkında bilgi veren Open English Türkiye Ülke Müdürü Ali Servet Eyüboğlu, “English Ninjas 5 yılı aşkın bir süredir Türkiye’deki kurumlara ve bireylere konuşma pratiği ağırlıklı online İngilizce eğitimi sunuyordu. Open English gibi online İngilizce eğitimi alanında lider bir kurumun çatısı altında daha güçlü bir şekilde ülkemizin İngilizce seviyesini yükseltmeye devam edecek” dedi.

Open English Kurucusu Andres Moreno: “Türkiye Pazarına giriş yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz”

Open English’in Türkiye pazarına girişi konusunda bilgi veren Open English Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Andres Moreno; “İngilizce öğrenimini yeniden yaratmak üzere 2008 yılında Amerika’da kurulduk ve 12 yılı aşkın sürede dünyanın farklı bölgelerinde 30’dan fazla ülkeden 1 milyondan fazla öğrenciye İngilizce öğrenmeleri konusunda destek olduk. Türkiye uluslararası genişleme stratejimiz çerçevesinde hedef ülkeler arasında yer alıyordu. Online eğitim alanında Latin Amerika’daki 12 yıldan uzun süreli tecrübemiz öğrencilerin İngilizce eğitime tam dahil olmalarını sağlayan kanıtlanmış bir metodolojiyi geliştirmemizi sağladı” şeklinde konuştu. Konuyla ilgili olarak yakın zamanda içerisinde daha verimli bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir