Son dönemlerde sık sık adından söz ettiren konulardan biri olan Terra (LUNA), çöküşüyle piyasaları olumsuz yönde etkiledi. 

LUNA’nın çökmesinin ardından, konu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Konuyla ilgili çıkan güncel bilgilere göre, Do Kwon, Terra’nın çökmesinin ardından Singapur’da 56 milyon dolarlık farklı bir davayla karşı karşıya kaldı. 

Do Kwon bir davayla daha karşı karşıya

Terra kurucusu Do Kwon, Singapur’da 56 milyon dolarlık yeni bir davayla başı bir kez daha derde girdi. Do Kwon, Terra’nın çökmesiyle ilgili olarak Singapur’da yeni bir davayla karşı karşıya kaldı. 56.9 milyon dolarlık bu dava, Kwon’u Terra ekosistemini stablecoin TerraUSD’nin (UST) rakamları korumak için tasarlandığına inandırmakla suçlayan 300’den fazla davacı tarafından açıldı. 

Mahkemeye sunulan belgelere göre davacılar, UST’nin istikrar bir şekilde ilerlediğini ve bu tarz koşullarda sabit durması amacıyla oynaklıktan ve talebe bağlılık ile herhangi bir ilgisi olmadığını iddia eden Terra, teknik detaylara atıfta bulundu. Aynı zamanda, hileli veya yanlış beyanlar verilmesi için tazminat talebinde bulunuldu.

Binance, FTX’i Satın Mı Alıyor?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir