Disney+ bizim ülkemizde yayınlayacağı içerik sayısını açıkladı. İşte platformda yer alacak içeriklerin tamamı:

Disney Plus reklamlı abonelik sisteminin detayları ortaya çıktı

Dijital içerik platformları arasındaki rekabet bütün hızıyla artmaya devam ediyor. Bir süredir vatanımızda hizmet veren Netflix‘e ayrıca şimdi de Disney+, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Şirket, geçtiğimiz aylarda 14 Haziran 2022 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacağını açıklamıştı. Türkiye’deki faaliyetlerini başlatmak için adeta gün sayan Disney+ ülkemizdeki abonelerine ilk etaba kaç tane içerik sunarak yayına başlayacağını açıkladı. Açıklanan bilgilere göre şirket abonelerine sunacağı içerik sayısı ile kullanıcıları memnun etmeyi başaracak.

Disney+, 1000’den fazla film, 400’ün üstünde dizi ve 170 özgün yapımdan oluşan içerik arşiviyle Türkiye lansmanı için geri sayıma başladı. 14 Haziran’dan itibaren platforma abone olanlar, Star Wars içerikleri “The Book of Boba Fett” ve her iki sezonuyla “The Mandalorian”ın yanı sıra heyecanla beklenen “Obi-Wan Kenobi” dizilerini izleyebilecekler.

“Kaçış”, “Pam & Tommy”, “How I Met Your Father”, “The Dropout” ve “The Kardashians”, efsane diziler “The Simpsons”, “The Walking Dead”, “American Horror Story” ve “Grey’s Anatomy”“How I Met Your Mother”, “Lost” “Desperate Housewifes”, “Free Guy” ve “The King’s Man”, Külkedisi”, “Karmakarışık”, “Kurbağa Prens”,“Küçük Denizkızı”,“Raya ve Son Ejderha”, “Mulan (2020)” “Fineas ve Förb”

Disney+ senelik üye olmak isteyenler özel tanışma paketinden yararlanılabilir. Senelik abone olmak isteyen üyelere 279,90 TL’lik özel tanışma paketi, 8 aylık fiyatıyla sunuluyor. Özel teklif fırsatından yakalamak isteyen kullanıcıların, 14 Haziran’dan 26 Haziran 2022’ye kadar satın alma işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Bu tarihler arasında abone olan kullanıcılar Disney+ keyfini 8 ay fiyatına 12 ay süresince yaşayacaklar. Türkiye’de 14 Haziran 2022’de yayın hayatına start verecek olan Disney+, standart fiyatlandırmasını ise aylık 34,99 TL veya senelik 349,90 TL olarak olarak açıklandı.

Kullanıcılar, yüksek görüntü kalitesiyle birlikte, dört adede kadar eşzamanlı yayına, on cihaza kadar müddetsiz indirme, belirlenen içerikleri IMAX Enhanced teknolojisi ile seyretme ve yedi adede kadar değişik profil yaratma imkanına da sahip olacaklar. Disney+ bunlarla beraber, ebeveynlerin kolayca oluşturabilecekleri Çocuk Profilleri ile çocukların yasalarına uygun içeriklere erişilmesine imkan sağlayan, çocuk dostu bir arayüz sunuyor.

Disney+’a nasıl üye olunur?

  • Disney+’ın tanışma paketinden faydalanarak kayıt olmak isteyen kullanıcılar öncelikle, bilgilerini kaydetmek için www.disneyplus.com adresini ziyaret etememliler.
  • Bilgilerini kaydeden kullanıcılar için özel teklif, lansman günü olan 14 Haziran 2022’den itibaren e-posta adreslerine gelmiş olacak.
  • Bu tanıtım teklifi, sadece lansman günü olan 14 Haziran 2022’den önce kayıt yaptıran kullanıcılar için geçerli olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir