Disney Plus reklam abonelikleriyle ilgili ilk detaylar açıklandı. İşte Disney Plus reklamlarının ne zaman ve ne sıklıkla yayınlanacağına dair ilk bilgiler!

Disney Plus Türkiye için işe alımlar başladı

Disney Plus’ın ülkemizde lansmanına bir aydan az bir süre kaldı. Ülkemizde 14 Haziran’da yayına başlayacak olan hizmet bedeli aylık 34,99 TL ve yıllık 349,90 TL olarak açıklandı. Reklam aboneliğinin ne zaman ve hangi fiyattan geleceği ilginçti. Bugün ise bu konuyla ilgili ilk detaylar düştü.

Disney Plus reklam abonelikleri bu yıl içinde sisteme eklenecek. En ilginç konu ise bu reklamların ne sıklıkla göründüğü. Şirket, kullanıcılara sık ve uzun reklamlar göstermeyi planlamamaktadır. Saatte dört dakikaya kadar reklam göstermeyi planlayan şirket, okul öncesi çocuk profillerinin reklam göstermeyeceğini de duyurdu. Walt Disney’den Rita Ferro şu açıklamaları yaptı:

“Çocukları hedeflemek adına hiçbir zaman çocuklar hakkında veri toplamayacağız. Reklam destekli Disney Plus aboneliğini izlemek için kendi profillerini kullanan okul öncesi çocuklar, herhangi bir reklam görmeyecekler.”

Bu kararın temel nedeni elbette kanun önünde alması gereken pozisyondur. Kanun, 13 yaşın altındaki çocuklarla ilgili verilerin toplanmasını yasaklıyor, bu nedenle şirketlerin bu tür önlemleri alması gerekiyor.

Disney Plus Reklam Aboneliğinin Maliyeti Ne Kadardır?

Bu reklam paketinin fiyatı hakkında henüz bir bilgi yok ancak reklam aboneliği göründükten sonra standart abonelik fiyatının artması bekleniyor. Bu nedenle, bir reklam aboneliği kullanmayı düşünmüyorsanız, standart aboneliğinizi artırmadan önce yıllık bir plana abone olmanızı öneririz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir