Disney Plus, Promax Experience Europe 2023 Ödülleri’nde iki önemli reklam filmi ile finale kalmayı başardı. Eğlence pazarlaması ve tasarımı alanlarında olağanüstü başarıları değerlendiren Promax Experience, Disney Plus’ın Türkiye’deki yayın hayatına başlamasının ardından gerçekleşen iki farklı kampanyasını ödüllendirdi.

 “Disney Plus Türkiye’de, etkisi her yerde! (Get The Feeling)” Reklam Serisi

“Disney Plus Türkiye’de, etkisi her yerde! (Get The Feeling)” reklam serisi, ünlü oyuncular Halit Ergenç, Cansu Dere, Hande Erçel ve Can Yaman’ın yer aldığı dört reklam filminden oluşuyor. Bu reklam serisi, Disney Plus’ın Türkiye’deki etkisini anlatıyor ve sevilen dört aktör tarafından canlandırılıyor. Hande Erçel dışında oynanan Reklam filmleri, Promax Experience Europe 2023 Ödülleri’nde finale kalmayı başaran kampanyalardan biri oldu.

Disney Plus Türkiye'de, etkisi her yerde!
Disney Plus Türkiye’de, etkisi her yerde! Reklam Görüntüleri

National Geographic, Marvel ve Pixar’dan Sahnelerin Canlandırıldığı “Türkiye Lansmanı” Kampanyası

Diğer bir Disney Plus finalisti ise “Türkiye Lansmanı” kampanyası oldu. Bu kampanya, National Geographic, Marvel ve Pixar’dan yapımların ikonik sahnelerinin Türkiye’de canlandırıldığı üç reklam filminden oluşuyor. Kampanya, Disney Plus’ın Türkiye’deki lansmanını kutlarken, aynı zamanda platformun sunduğu farklı türdeki yapımları vurguluyor. “Türkiye Lansmanı” kampanyası da Promax Experience Europe 2023 Ödülleri’nde finale kalmayı başaran kampanyalardan biri oldu.

Promax, yaratıcı yetenekleri bir araya getiren ve Avrupa eğlence pazarlamasının en prestijli ödüllerinden biri olan Promax Experience Europe 2023’te, yılın en iyilerini 9-10 Mayıs tarihlerinde Amsterdam De Hallen Studio’s’ta ödüllendirecek. Disney Plus, bu ödül töreninde iki farklı kampanyası ile finale kalmayı başardı.

Bu başarılar, Disney Plus’ın reklam kampanyalarının ne kadar etkileyici olduğunu gösteriyor. Ayrıca, platformun ülkemizdeki yayın hayatına başlaması ile birlikte Türk seyircilerin de bu kampanyalara ilgi göstermesi ve promosyonları takdir etmesi önemli bir ayrıntı olarak öne çıkıyor. Disney Plus, geçtiğimiz yıl da Halit Ergenç’in oynadığı “Star Wars” konseptli reklam filmiyle 2022 Clio Entertainment Awards’tan “En İyi Teaser” ve “En İyi Özel Çekim Reklam Filmi” dallarında 2 gümüş ödül kazanmıştı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir