Disney+ Türkiye abonelik ücretleri için yeni zam yapıldı. Yeni zamlarla birlikte aylık abonelik ücreti 64,99 TL’ye yükseldi. İşte detaylar.

Haziran ayı itibariyle Türkiye pazarına giriş yapan Disney+ abonelik fiyatları zamlandı. Resmi olarak duyurulan zam ile birlikte hem aylık hem de yıllık abonelik fiyatları yükseldi.

İşte Disney+ abonelik ücretleri

Zam öncesinde 34,99 TL olan aylık abonelik ücreti artış sonrasında 64,99 TL’ye yükseldi. Böylece iki kata varan bir artışa gidilmiş oldu. Yıllık ücretler ise 349,90 TL’den 649,90 TL’ye yükseldi.  Kullanıcıların aylık ve yıllık olarak satın alabileceği paketlerde yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli olmaya başladı. Mevcut abonelerin bir sonraki yenilemelerinde zamlı fiyatlar geçerli olacak. Yeni üyeliklerde ise doğrudan yeni fiyatlar üzerinden işlem yapılacak. Marvel, Disney, Star Wars, Pixar ve National Geographic gibi içerikleriyle dikkat çeken platform, Türkiye’de yerli yapımlarla da anlaşma sağlamış durumda. En son Recep İvedik 7 ile anlaşan platform, Türkiye’ye yönelik yeni anlaşmalar yapılacağını da duyurdu.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir