Dijital güven inşa platformu olarak kısa sürede popülerlik kazanan girişim, Heaventures’ten 150 bin dolarlık yatırım aldı.

Tohum öncesi turda olan Inspakt, 150 bin dolarlık yatırım almayı başardı. Girişime ilk yatırımlardan birisi Heaventures’ten geldi. Yerli yatırım sermaye girişimi olarak Türkiye’de dikkat çeken Heaventures, böylece Türkiye’de farklı bir girişimi daha desteklemiş oldu.

TAZI AI tohum yatırım olarak 4.6 milyon dolar aldı

Inspakt çözümleriyle dikkat çekiyor

2020 yılının Ekim ayı itibariyle kurulan ve adını duyurmaya başlayan Inspakt’ın arkasında Anıl Topal, Kağan Alper Cin, Veysel Aral, Bahadır Emre Omacan, Tolga Bakkaloğlu gibi isimler yer alıyor. Telekomünikasyondan sigortaya, otomotivden gayrimenkule kadar farklı sektörlere hitap eden Inspakt, sözleşme ve form gibi belgeler için dijital çözümler sunuyor. Güvenli ve hızlı bir şekilde tüm bu işlemlerin dijital olarak yapılmasını hedefleyen Inspakt, bu alanda çalışan tüm şirketlere hitap ediyor. Yeni yatırımda Inspakt için iddialı açıklamalarda bulunan Heaventures, içeriğin dijitalleşmesi noktasında şirketin gelecek vaat ettiğini ifade etti.

Yatırım sonrası yeni yatırım ve şirketin gelecek planlamaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Inspakt kurucu ortağı Anıl Topal ise dijitalleşme noktasında şirketlere farklı ve cazip çözümler sunduklarını vurguladı. Inspakt’ın sadece dijitalleşmede değil, kağıt israfından yazı yazma mecburiyetine kadar pek çok farklı alanda avantaj sağladığını da açıklayan Anıl Topal, Inspakt sayesinde baskıdan kargoya kadar tüm alanlarda daha ekonomik ve hızlı çözümlerin elde edilebildiğini aktardı.

Şirketin şu andaki hedefleri mobil alanda çeşitli geliştirmeler ve yeni özellikler eklenmesi bulunuyor. Yurt dışına da açılacak olan girişim, farklı dil destekleriyle ve iş ortaklıklarıyla global arenada mücadele edecek. Alınan yeni yatırım ise şirketin bu hedeflerine ulaşması adına kullanılacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir