İmza İnternet Teknolojileri, gençlerin yaratıcılıklarını konuşturabilecekleri, çeşitli mesleki bilgileri kazanabilecekleri çeşitli staj programları ile birçok öğrenciye destek vermektedir. Dijital Çırak Programı başvuruları başladı.

dijital cirak programi basvurulari basladi

İmza İnternet Teknolojileri, yıllardır birçok öğrenciye Dijital Pazarlama, SEO alanında destek vererek, gençlerin kendilerini geliştirmelerine destek olmaktadır. Yıllardır dijital pazarlama alanında stajyer yetiştiren ve sonrasında bu stajyerlerden bir kısmını ekibine, bir kısmını ise başka firmalarda çalışmasına aracı olan İmza İnternet Teknolojileri, bu eğlenceli ve faydalı süreci bir eğitim programına dönüştürerek, birçok öğrencinin bilgilenmesine olanak sağlamaktadır.

Dijital Çırak Programı ne hedeflemektedir?

Dijital pazarlama alanında yer almak isteyen kişilere yol göstermek ve bu süreçte birlikte çalışmak isteyen kişilere iş teklif etmek, eğitim bittikten sonra ise usta- çırak ilişkisi ile eğitim alan öğrencilerle bu sürece devam etmeyi göstermeyi hedeflemektedir.

Program ücreti nedir?

Program ücretsizdir. Katılan öğrencilerin haftada en az 1 gün staj yapması beklenmektedir. Bu süreçte sektörel işlerle alakalı öğrendiklerini uygulayacakları bir ortam oluşturulacaktır.

Dijital Çırak programına kaç kişi kabul edilecek?

Gerçekleştirilen görüşmelerden sonra 14 öğrenci kabul edilecek, 6 öğrenci de yedek listeye alınacaktır. 2 hafta devam etmeyen öğrenci yerine yedek listeden öğrenci devam edecektir. Programa 2 hafta devam etmeyen öğrenci hakkını kaybederken, hak yedek listedeki başka bir öğrenciye geçecektir.

dijital cirak programi basvurulari basladi 1

Dijital Çırak Programı’nda hangi eğitimler verilecek?

  • Hasan Yaşar(SEO)
  • Ahmet Beliktay (Sosyal Medya)
  • Ceren Varol (WordPress)
  • Haydar Özkömürcü (Sosyal Medya Reklamcılığı)
  • Azada Seren Özaltun (İletişim Stratejisi ve İçerik Planlaması)
  • Kemal Eroğlu (Grafik Tasarım)
  • Pelin Yaşar (Dijital Fotoğrafçılık)
  • İsmail Emrah Demirayak (İçerik Pazarlaması)
  • Yasin Kaplan (Google Ads)
  • Melih Güney (Pazarlamanın Temelleri)
  • Mustafa Vural (UX Tasarım)

Programa kimler katılabilir?

Dijital Çırak Programı’na tüm bölümlerden 4. sınıf öğrencileri veya yeni mezunlar, farklı bir kurumda çalışmayanlar programa başvuru yapabilirler.

Dijital Çırak Programı nerede yapılacak?

Eğitimlerin tamamı Konya’da yer alan ofiste verilecek. Eğitmenlerin bir kısmı online bir şekilde eğitim verecek. Ofisin açık adresi: Melikşah Mahallesi, Zuhal Sokak, No:4/2 Meram/Konya

Dijital Çırak Programı başvuru süreci nasıl ilerleyecek?

Sitede bulunan başvuru formu katılımcılar tarafından doldurulacak, katılımcılara İmza İnternet Teknolojileri tarafından bir e- posta gönderilecektir. E- posta gönderilen katılımcıların uygun oldukları bir günde yüz yüze görüşme gerçekleştirilecek ve katılımcılara başvuru durumu ile ilgili bir e-posta gönderilecektir. Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Eğitimler ne zaman gerçekleşecek?

Eğitimler, çoğunluğa uyması açısından cumartesi günleri gerçekleştirilecektir. Eğitimler 7 Ocak 2023 tarihinde başlayacaktır. Dijital Çırak Programı’na son başvuru tarihi ise 23 Aralık 2022’dir. Dijital Çırak Programı 15 hafta, toplamda ise 45 saat sürecektir. SEO eğitimi 15 saat sürecek olup, diğer eğitimler ise 3’er saat sürecektir.

Dijital Çırak Programı hakkında diğer detaylar

Eğitime süreci boyunca katılımcıların yol ve yemek masrafları İmza İnternet Teknolojileri tarafından karşılanacaktır. Bununla birlikte eğitime katılan kişilere birer katılım belgesi verilecektir. Aynı zamanda programa katılan öğrencilerden, çalışmak istenilerle şirket bünyesinde bir istihdam sağlanacaktır. Bu konuda kesin bir garanti verilmemekle birlikte, katılımcıların iş bulma süreçlerinde aldıkları eğitimler ile bir fırsat sağlayacakları düşünülmektedir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir