İndir.com’un basın sponsoru olarak yer aldığı DevFest İstanbul 2022, 11 Aralık 2022 tarihinde gerçekelştirilecek. Etkinlik, UNIQ İstanbul’da yapılacak. İşte detaylar.

İstanbul’da GDG İstanbul ekibi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DevFest İstanbul için geri sayım başladı. Son 2 yıldır pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirilen etkinlik, bu yıl fiziki olarak gerçekleştirilecek. Bu kapsamda çok daha geniş katılımın olması bekleniyor.

Google Developer Groups(Google Geliştirici Grupları) 100 ülkede 555 şehirde aktif olarak görev yapan geliştirici topluluklarından birisi olan GDG İstanbul, DevFest İstanbul adıyla geleneksel hale getirdiği etkinliğini 4 farklı sahnede paralel olarak yapacak.

DevFest İstanbul 2022’de neler olacak?

4 farklı sahnede yapılacak oturumlarda 40’dan fazla yerli ve yabancı konuşmacı yer alacak. Etkinlik kapsamında ana konular ise mobil, web, cloud, machine learning, AI olacak. Konuşmacıların bu alandaki deneyimlerini ve son gelişmeleri aktaracakları etkinlikte, katılımcılar için de eşsiz deneyimler, network ve bilgi imkanı sağlanacak. Etkinliğe 1500’ün üzerinde katılımcı beklenirken konuşmacılar arasında Lemi Orhan Ergin, Selin Tunç, Yusuf Sarıgöz, Mark Stephens, Elif Bilgin, Resul Caner Yıldırım, Damian Burke, Fatih Kadir Akın, Barış Yesugey yer alıyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir