Denebunu tarafından hayata geçirilen SaaS pazar araştırma platformu Sorbunu, temelinde gerçek zamanlı tüketici geri bildirimleri olan, tüketici davranışlarındaki trendleri belirlemeyi ve işletmelerin veri odaklı görüşler ile daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı oluyor. Sorbunu, işletmelerin hızlı, uygun maliyetli ve doğru pazar araştırmaları yapmasını sağlayan, SaaS pazar araştırması olan yazılım platformundan biridir.

3.5 milyondan fazla Denebunu üyesine anlık erişim sağlanarak, işletmelere hedef kitle için 250’den fazla ileri seviye segmentasyon seçeneği sunan Sorbunu’da Rating, NPS, görsel oylatma gibi 12 farklı soru tipi bulunuyor, sonuçlar ise anlık görüntülenebilirken, yanıtlar tüketicilerin verdikleri yanıtlar ile de demografik verilerine göre filtrelenebiliyor.

Denebunu ve Sorbunu’nun kurucu ortağı ve CEO’su olan Duygu Akbudak Özgün, yaptığı açıklamada:

Sorbunu ile işletmeler, pazarlama stratejileri ile ilgili karar vermeden önce, ihtiyaçlarına göre özelleştirilen anketlerimiz ile potansiyel tüketicilerinin fikirlerini almalarına yardımcı oluyoruz. Cilt tipinden, sosyo ekonomik statülerine; tüketicilerin yaşadığı mahalleden, spor alışkanlıklarına kadar 250’den fazla hedef kitle filtreleme seçeneği bulunan, geleneksel metotlar ile ulaşması haftalar sürebilecek kişilere dakikalar içerisinde erişim sunuyoruz. Pazar araştırması artık bütün küçük, büyük işletmeler için mümkün.” dedi.

Satın almadan önce deneme şansı sunuyor

Denebunu, pazar araştırması sektöründe bulunan yeni nesil teknoloji şirketlerinden biridir. Çoğunlukla kozmetik sektöründeki markaların ürünlerini, 3 buçuk milyondan fazla üyesine satın almadan önce deneme şansı sunan, tüketicilerinin ürünler ile ilgili görüşlerini ise hem markalar hem de diğer tüketicilerle paylaşan bir dijital platformdur.

Denebunu, özel algoritması ile, platformunda bulunan milyonlarca üyenin veri noktasını firmaların tüketici segmentasyonu ihtiyacı için benzersiz bir şekilde sunarken; üyelere satın alma eğilimleri olabilecek ürünleri denetir ve üyelerin Denebunu.com üzerinden yaptığı ürün yorumlarını birçok e-ticaret web sitesine aktararak işletmeler arası teknolojik çözümler sağlar.

Yönetim Bilişim Sistemleri

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir