Coinbase, ülkemize odaklanan önemli iş listeleri yayınlıyor. Ortak iş listelerine baktığımızda Coinbase’in Türkiye’de ülke direktörü aradığını görebiliyoruz.

Dünyanın en popüler teknoloji ve finans alanlarından biri haline gelen kripto para, günümüzde büyük bir yatırım aracı olarak kullanılmaktadır. Kripto para birimi platformu, kripto para birimlerine erişmenin en kolay yoludur.

Coinbase çöktü!

Geçmişte birçok kez Coinbase son dönemlerde hakkında daha çok konuştuğumuz ve bugünün en önemli kripto cüzdanlarından biri. Karşılaştığımız yeni bilgilere göre Coinbase, ülkemize odaklı önemli iş listeleri yayınlıyor. Ortak iş listelerine baktığımızda Coinbase’in Türkiye’de ülke direktörü aradığını görebiliyoruz.

Öncelikle Türkiye’nin Coinbase tarafından desteklenen ülkelerden biri olduğunu söyleyeyim. Coinbase toplam 100 ülkeyi destekliyor ve bu platformu kullanarak Türkiye’de kripto para satın almayı mümkün kılıyor. Takıma Ülke Yöneticilerinin eklenmesiyle Coinbase’in ülkemizde daha aktif bir kripto borsasına dönüşeceğini söylemek abartı olmaz.

Coinbase’in Ülke Direktörü olan Türkiye için iş listesi, İstanbul konumu için oluşturuldu, ancak özellikle bunun uzak bir konum olduğunu belirtiyor. Tabii bu hamlenin Coinbase’in Türkiye’de ofis açma yönündeki ilk hamlesi olabileceğini de ekleyelim.

Coinbase Türkiye’de şirket mi kuracak?

screen shot 2022 02 15 at 130223 477

LinkedIn bilgisine göre Coinbase, iş ilanlarını kapatmış ve Coinbase Türkiye Müdürü pozisyonları için toplam 24 kişi başvuruda bulunmuştur. İş ilanlarına göre ekibe deneyimli bir isim eklemek isteyen Coinbase, daha önce Türkiye pazarında faaliyet gösteren bir fintech şirketinin kurucusu veya CEO’su olarak görev yapmış deneyimli bir birey arıyor.

Güvenli tarafta olmak için Binance, BtcTurk ve Paribu gibi büyük platformlar şu anda ülkemizdeki en popüler kripto para borsalarından biri. Coinbase, Türkiye’deki çalışmalarını geliştirdiği için bu platformlar için çok önemli bir rakip olma potansiyeline sahiptir.

Son olarak, 2012 yılında Brian Armstrong ve Fred Ehrsam tarafından San Francisco’da kurulan Coinbase, şu anda 100 ülkede 73 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir