Clear Street, 270 milyon dolar yatırım aldı. Gerçekleşen yatırım turu, 2 milyar dolar değerleme üzerinden gerçekleşti.

Müşterilerin pazara erişimini çoğaltmak amacıyla bulut tabanlı bir platform geliştirilen Clear Street, yatırım aldı. Clear Street tarafından aktarılan bilgilere göre 270 milyon dolar yatırım aldı.

B serisi yatırım turu Prysm Capital liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Prysm Capital’in haricinde NextGen Venture Partners, IMC Investments, Walleye Capital, Belvedere, NEAR Foundation, McLaren Strategic Ventures ve Validus Growth Investors da katıldı.

clear street

Yatırım, girişimin büyümesi için kullanılacak

Clear Street, 1.7 milyar dolar değerleme üzerinden gerçekleşen turda 165 milyon dolar değerinde yatırım aldı. 1 yıldan kısa süre içinde değerlemesini de 300 milyon dolar seviyelerine çıkarmış oldu.

Aktarılan bilgiye göre 270 milyon dolarlık bu yatırım, girişimin büyümesi ve yeni müşteriler edinmek için kullanılacak. Bugüne kadar aldığı yatırım da 435 milyon dolar oldu. 2018 yılında Chris Pento ve Sachin Kumar tarafından kurulan Clear Street, 400’den fazla kişiye istihdam sağlıyor.

Temelinde finansal teknolojilere odaklanan bir girişim modeli ve müşterilerine finans odağında altyapı çözümleri sunuyor. Platform içinde ise günlük 10 milyar dolarlık işlem gerçekleşiyor.

Yönetim Bilişim Sistemleri

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir