Türkiye’nin en popüler haber uygulaması olarak popüler bir kullanım elde eden Bundle, bugün Wordle Türkçe özelliği ile bir kez daha ses getirdi. Konu ile ilgili olarak Bundle Türkiye’den şu açıklamaları yaptı;

“Haber okuru ile bulmaca kitlesinin kesiştiği iç görüsü ile yeni sürümünde bulmaca ve bilgi yarışmaları da bulundurmayı planlayan Bundle, bu konuda ilk adımını attı. Türkiye’de de günden güne popüler hale gelen Wordle Türkçe, artık sadece Bundle bünyesinde oynanacak.  Bilgiye ulaşmayı seven kitlenin ayrıca bulmacalarla yakından haşır neşir olduğu bilgisi yeni değil. Wordle Türkçe hamlesi sonrasında bulmaca ve bilgi yarışmalarında zaman geçirmekten hoşlanan kitleyi bir kere daha kucaklayan Bundle, Bundle Games ile ileride bu alana daha fazla yatırım yapacak. Fatih Kadir Akın’ın dilimize kazandırdığı, 445 bin aktif kullanıcıya sahip Wordle Türkçe’nin, Bundle kullanıcısına ulaştıktan sonra daha da popüler hale geleceğine hiç şüphemiz yok. Wordle Türkçe’ye bundle.app/wordle-tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.”

27 1

New State Mobile Yeni Rauntlu Ölüm Oyunu Modu

Wordle hatırlamak gerekirse gündeme en son orijinal yapısındaki satış ile adından söz ettirmişti. Son haftalar içerisinde özellikle de yurt dışı gündeminde de yer alan kelime tahmin oyunu Wordle, orijinalde Josh Wardle tarafından hazırlandı. Tamamen ücretsiz olarak oynanabilen bu keyifli oyunu The New York Times’ın yedi rakamlı bir ücret aldığını da belirtmek gerekir. O dönemde konuyla ilgili yapılan açıklamalara göre The New York Times oyunu ilk aşamada “ücretsiz” olarak oyunseverlerin beğenisine sunulacak. Fakat bunun için kesin bir söylem yoktur. Wordle ilerleyen dönemlerde paralı bir hale gelebilir ve bu durum gerçek olursa da büyük ihtimalle kullanım oranı azalacaktır. Konuyla ilgili olarak şu an için elde edilen bilgiler bunlarla kısıtlı olup yakın zaman içerisinde daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir