Cado Security, Fransız merkezli global yatırım şirketi olan Eurazeo ve siber güvenlik odaklı global bağımsız bir yatırım şirketi olan Ten Eleven Ventures’tan 20 milyon dolar fon sağladı.

Bu son yatırımla birlikte şirketin toplam yatırımı 31,5 milyon dolara ulaştı. Fonlar, şirket için küresel büyüme, ürün geliştirme, pazar stratejilerini hızlandırma ve satış ile pazarlamayı destekleyecek.

Cado Security’nin CEO’su James Campbell “Stratejik inovasyon hızlı ve etkili bir şekilde büyümemizi sağladı. Özel olarak tasarlanan bir yazılıma sahip, güvenlik ekiplerinin bulutta gerçekleşen olaylara müdahaleyi büyük ölçüde hızlandırabilmesi için gereken çözümleri sunuyoruz. Günümüzdeki ihlallerin neredeyse yarısı bulut tabanlıdır ve kurumsal verilerin %60’ından fazlasının bulutta depolandığı düşünüldüğünde, kurumların bulut ortamlarındaki bu artan riski uygun şekilde ele almalarını sağlayan son teknoloji çözümler sunmak her zamankinden daha önemlidir. Dünyaca ünlü yatırımcılar ve teknoloji liderleriyle birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Onların desteği, ekibimiz ve devam eden ivmemizle birleştiğinde, bulut güvenliğinin bu kritik ve hızla büyüyen segmentinde lider olarak yolumuzu açmaya devam edeceğiz” dedi .

ceo Campbell 1

Google Cloud tarafından övgü aldı

Google Cloud Güvenlik Operasyonları Ürün Müdürü Chris Corde, “Cado platformu, veri toplama ve işleme için harcanan zamanı günlerden saatlere indirerek bulutta olay müdahalesini hızlandırıyor. Güvenlik ekiplerinin artık potansiyel olarak tehlikeye atılmış bir sisteme manuel olarak erişim talep etmek zorunda kalmaması oyunun kurallarını değiştiriyor.

Geçtiğimiz yıl içinde Cado Security hızlı bir büyüme yaşadı ve Microsoft Azure Marketplace ve AWS Marketplace‘te kullanıma sunulması da dahil olmak üzere önemli bir noktaya ulaştı. Ayrıca, Cado Security, platformunun kapsamlı bulut adli tıp ve olay müdahale yetenekleri sunma kabiliyetinin nedeniyle CRN’nin 2023 Güvenlik 100 Listesi’nde yer aldı ve RSA Konferansı 2022 İnovasyon Sandbox Yarışması için 10 finalistten biri olarak seçildi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir