Türkiye’nin en büyük yerli online ücretli video platformu BluTV ve dünyanın en büyük medya ve eğlence şirketi Warner Bros. Partnerliklerini uzatmakla kalmayıp aynı zamanda genişletiyorlar.

İki şirketin gerçekleştirdiği ortak açıklamada; BluTV’nin discovery+ ve HBO film ve dizilerini birlikte sunan ilk dijital platform olacağı açıklandı. İş birliği kapsamında Warner Bros’un çocuk içerikleri sunan platformları olan Cartoon Network ve Boomerang da BlueTV’ye eklenecek.

Artık Bütün HBO Dizileri BluTV’de olacak

BluTV kullanıcıları, tüm dünyada izlenme rekorları kıran HBO dizisi The Last of Us’ın tadını çıkabilecekler. Ayrıca geri kalan zaman da da White House Plumbers, The Idol ve True Detective: Night Country gibi HBO’nun revaçta olan dizilerini ABD yayınlandıktan hemen sonra seyredebilecekler. Ayrıca Game of Thrones, The Sopranos, Sex and the City, Chernobyl ve Entourage gibi, HBO’nun güncel olmayan ama globalde büyük üne sahip birçok dizisi tüm sezonlarıyla BlueTV’ye eklenecek. Bu içerikleri izlenebilmesi için BlueTV’den ücretli paket satın alınması gerekmekte. 

Çocukların özellikle ülkemizde büyük hayranlıkla takip ettiği Cartoon Network ve pek bilinmeyen Boomerang kanalları ile Teen Titans Go!, Kafadar Ayıcıklar ve Örümcek Lucas gibi yapımlarda BluTV’de bulunacak.

Yenilenen ve kapsamı arttırılan iş birliği ile Warner Bros. Discovery’ın ülkemizdeki TV kanalı olan Dmax’de ki TamiratTadilat, Altın Peşinde, Ağır Yaşamlar ve Hayalimdeki Ev gibi sevilen programları da BluTV’de izlenebilecek.

cartoon network bluetv dmax logo

Konuyla ilgili olarak BluTV CEO’su Deniz Şaşmaz Oflaz’ın gerçekleştirdiği açıklamada şunları söyledi;

“BluTV olarak kurulduğumuz günden beri hikâyenin gücüne önem verdik ve içerik çeşitliliğimizle geniş bir hedef kitle ile bir araya gelmeyi başaran bir platform olduk. Türkiye pazarındaki yerli platformlar arasındaki liderliğimizi devam ettirirken dünyanın önde gelen medya ve eğlence markası Warner Bros Discovery ile 2021 yılında ilk adımını attığımız stratejik iş ortaklığımızın kapsamının giderek büyümesiyle üyelerimizi tüm dünyada heyecanla beklenen içeriklerle buluşturmaktan dolayı mutluyuz. Genişletilmiş stratejik ortaklığımızın ilk meyvesini The Last of Us’ın kısa sürede ulaştığı izleyici sayısıyla aldık ve bu bizleri gelecek için çok daha umutlandırdı”

Warner Bros. Discovery Türkiye Genel Müdürü Jamie Cook ise konu hakkında ifadelerine yer verdi:

“BluTV’ye yatırım yapmaya devam etme konusunda kararlıyız. Bugün yapılan açıklamada belirttiğimiz üzere, daha fazla içerik sağlayarak genişlettiğimiz iş ortaklığımız, yeni kurulan şirketimizin gücünün ve sağladığı fırsatların harika bir örneğidir. Bu sayede izleyicilere giderek daha fazla içerik sunarak çok kanallı stratejimizi bu önemli pazarda daha da ileriye taşımaktan gurur duyuyoruz. BluTV abonelerinin The Last of Us heyecanına katılabilecekleri ve The Gilded Age ve Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty gibi hayranların favorilerini ve diğer tüm sevilen HBO, Cartoon Network, Boomerang ve discovery+ içeriklerini istedikleri zaman ve yerde, hatta istediklerinde yeniden izleyebilecekleri için çok mutluyuz”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir