Web3 Derneği tarafından düzenlenen Sürdürebilir Web3 Zirvesi 27 Ekim’de gerçekleştirildi. Etkinlik sponsoru ise Binance Türkiye oldu.

Türkiye’de Web3 alanındaki çalışmalarıyla öne çıkan Web3 Derneği, yeni bir etkinliğe daha imza attı. Zirve, 27 Ekim tarihinde Ankara Bilgi Teknolojileri Kurumu’nda (BTK) yapıldı. Buğra Ayan’ın kurucusu olduğu Web3 Derneği’nin etkinliğinde Binance Türkiye sponsor oldu.

17 üniversite topluluğu ve 600 üniversite öğrencisinin katılım sağladığı zirvede 17 sürdürülebilir hedefin Web3 teknolojilerinde nasıl kullanılacağına yönelik sunumlar yapıldı. Web3 alanına odaklanan ve yeni projeler geliştiren Binance, bu kapsamda Türkiye’de gerçekleştirilecek etkinliğin ana sponsoru oldu. Etkinliğe Binance adına Binance Türkiye Basın ve Medya Müdürü Gökhan Timurhan katılım sağladı. Dernek başkanı Buğra Ayan da konuşmacılar arasında yer aldı.

Binance 120 milyona ulaştı

binance turkiye sponsorlugunda surdurebilir web3 zirvesi yapildi
Binance Türkiye

Konuşmasında Binance hakkında detaylara yer veren Binance Türkiye Basın ve Medya Müdürü Gökhan Timurhan, 180 ülkede faaliyet gösterdiklerini ve 120 milyon kullanıcı sayısına ulaştıklarını aktardı. Web3 noktasında dünya genelinde Binance’ın önemli bir paya sahip olduğunu aktaran Timurhan, şirketin Türkiye’deki faaliyet ve etkinliklerine de devam edeceğini vurguladı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir