Kripto para borsası olarak hizmet veren Binance, teknoloji alanında yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak ise WOO Network’e 12 milyon dolarlık yatırım yapmasıyla adından söz ettirdi.     

Binance çatısı altında bir de risk sermayesi kolu vardır. Binance Labs adlı olan bu birim yeni bir yatırım ile gündemde yerini aldı. Binance Labs; tüketicileri, kurumlara, borsalara ve DeFi ağlarına bağlamak adına likidite platformu WOO Network’e yatırım yaptığını dile getirdi. 

Söz konusu bu yatırım son derece büyük olup tam olarak 12 milyon dolar seviyesinde olduğu dile getirildi. Konu ile ilgili olarak Binance Labs yatırım direktörü Peter Huo şunları söyledi;

binance

“WOO Network, hem zincir içi hem de zincir dışı derin likidite ve sıfır ücretli ticaret sağlayarak, kripto ekosistemine önemli bir değer katıyor. Uzun süreli ilişkimizi genişletmekten ve özellikle Binance Smart Chain konusunda daha fazla işbirliklerini keşfetmekten heyecan duyuyoruz”

WOO Network’ün 40’ın üzerinde kurum için likidite sağladığı dile getiriliyor. Şirket, 2021 yılında WOOFi Swap’i kullanıma sunmuştu. Bunun yanı sıra Binance Smart Chain likiditesi de eklenmiş oldu. Binance Labs’ın son olarak yaptığı yatırımlarından birine daha bakmak gerekirse şirket, geçtiğimiz ay, Multichain’e 60 milyon dolarlık bir yatırım daha yapmıştı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir