Kullanıcılara yapay zekadan güç alarak yüzüne uygun şal modelini belirleyen bir yazılım üzerinde çalışıyor. Kullanıcıların yüz hatlarını analiz ederek yüzüne uygun şal modelini belirlemede yardımcı oluyor. Kaş yapısı , göz şekli ve dudak şekline göre analizler ile en uygun şal rengini ve modelini belirleme konusunda kullanıcıya bir sürü seçenek sunuyor. Şimdilik beta sürümü yayında olsa da bir çok tesettürlü kadının ilgisini çekmiş durumda. 

Asilada.com Yapay Zeka ile Yüzünüze Uygun Şal Modelini Buluyor 
Asilada.com Yapay Zeka ile Yüzünüze Uygun Şal Modelini Buluyor 

Bambu Şal Modeli Belirlemede Talep Yüksek

En çok tercih edilen şallar arasında yer alan bambu şal için yapay zeka ile model belirleme konusunda talep oldukça yüksek. Şirketin yapmış olduğu açıklamalara göre , kadınların yüz hatlarına en uygun olan şal modelini belirlemede büyük bir sorun yaşadığını ve renk tercihleri konusunda kafa karışıklığı yaşayan müşterilere yardımcı olmak için kollarını sıvadığını söyledi.İlerleyen dönemlerde bu yazılımı geliştirerek , yüz hatlarına en uygun şal bağlama modelini bile bulabilecek bir yazılım üzerinde çalıştıklarını söyledi. 

Yapay Zeka Sayesinde Şal Modeli Nasıl Biliniyor ? 

Yazılım aslında oldukça basit bir amaç için geliştirilmiş. Siz de istenilen bilgiler oldukça basit. Yüz şekliniz , kaş yapınız veya dudak biçiminize belirliyorsunuz. Ten renginizin seçmeniz de size en uygun şalı bulma konusunda yardımcı oluyor. Böylelikle yapay zeka size en uygun olan ve size yakışabilecek şal modellerini karşınıza seçim olarak çıkarıyor.

Şu an oldukça basit bir şekilde çalışan sistem , ileride daha karmaşık bir hal alabilir. Hatta bu sistemin ilerleyen dönemlerde diğer tekstil firmalarına ilham olabileceği konusunda iddialar var. Fizik tipine veya kilo boy oranına göre önerilen kıyafetler gibi bir çok alanda kullanılabilecek bir sistem. Şimdiden bir çok firmanın ilgisini çekmiş durumda.

Fotoğraf Analizi İle Şal Modeli Belirleme

Şu an için beta aşamasında olan bu sistem henüz kullanıcılara açılmış durumda değil. Marka kişisel verileri depolama konusunda oldukça hassas davranıyor. Yüzlerce kişinin fotoğrafını ve bilgilerini saklayabilecek bir altyapı hazırlıklarına başladıklarını söylüyorlar. Kullanıcıların verilerini işleyebilecek ve saklayabilecek bir altyapı ile tüm altyapı çalışmaları hızla sürüyor. Böylelikle kullanıcılar selfie çekerek fotoğraflarını sisteme gönderebilecekler.Kısa sürede fotoğrafı analiz edip en uygun olan şal modelini kullanıcıya sunabilecek. 

Kullanıcılar şu an bu sürümü kullanamıyor. Fakat beta sürümü kullanan kullanıcılar oldukça mutlu. Bazen şal rengi ve modeli seçmenin çok zor olduğunu ve istenilen ölçülerde gelmediğini ve hatta ten rengine uygun olan şal modelini ve rengini seçmekte çok zorlandıklarını söyleyen kadınlar için bir çözüm olduğunu belirtiyorlar. 

Asilada.com Yorumlar ve Kullanıcı Deneyimi

Asilada sektöre 2023 yılında giriş yapmış ve kısa sürede bir çok tesettürlü kadının kalbini kazanmış bir marka. Oldukça hızlı bir büyüme ivmesi ile birlikte sektöre getirdiği teknolojik yenilikler ile birlikte marka adını duyurmayı oldukça hızlı başardı. Bünyesinde ki şal modelleri çeşitliliği ve renk seçeneği ile oldukça geniş ürün yelpazesi ile tesettürlü kadınlara hizmet vermekte. 

Sitede ki ve pazaryerlerinde ki yorumlara bakılırsa alan müşteriler oldukça memnun. İnternetten alışveriş konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle bir çok müşteriye çözüm olmuş. Ürün renklerinin sitede ki ürün görselleriyle ile eşleştiği ve hızlı kargo yapan marka müşterilerini oldukça memnun ediyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir