Arnold Schwarzenegger’in ilk aksiyon komedi dizisinin fragmanı yayınlandı. Netflix’in orijinali, “Onarılamayacak kadar berbat” ifadesinin kısaltması olan FUBAR isimli dizi, Schwarzenegger’i son bir göreve atılan emekli olmaya hazır bir CIA ajanı olarak anlatıyor.

Schwarzenegger, FUBAR’ın ilk fragmanında aksiyon filminde köklerine geri dönüyor. Ünlü yıldızın bir motosiklete bindiği, bir spor arabanın içinde hızla döndüğü ve bir tabancayı ateşlediği sahneler arasında yanıp sönüyor.

fubar

İşte Netflix dizisinin özeti:

Emekli olmak için çok az bir zamanı kalan CIA Ajanı, bir aile sırrını öğrenir. Son bir iş için sahaya geri dönen ajanın etrafında şekillenen dizide, küresel casuslar, aksiyon ve mizah zemininde evrensel aile dinamiklerini işliyor.

Sekiz bölümlük dizinin kadrosunda Schwarzenegger’in yanı sıra Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris ve Fabiana Udenio da bulunuyor.

Schwarzenegger FUBAR’a güveniyor

“Gittiğim her yerde insanlar bana True Lies gibi başka bir büyük aksiyon komedisinde ne zaman oynayacağımı soruyorlar . İşte burada,” diyor Schwarzenegger bir açıklamada. “FUBAR kıçınızı tekmeleyecek ve sizi güldürecek ve sadece iki saatliğine değil. Bütün bir sezonu alıyorsun.” ifadelerine yer verdi.

James Cameron’ın yönetmenliğini yaptığı ve Jamie Lee Curtis ile Tom Arnold’un başrolünde olduğu True Lies filmi, yaklaşık 30 yıl sonra bile yapılmış en iyi Amerikan filmlerinden biri olmaya devam ediyor. Yani FUBAR’ın ulaşması gereken son derece yüksek bir çıtası var. True Lies filmini bu kadar iyi yapan şeylerden biri, Schwarzenegger ve Curtis’in karakterlerinin hikâye içinde gelişen ilişkisidir. Bu ilişkinin ve bu dizinin zorlayıcı bir ilişki olup olmayacağı henüz belli değil.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir