Teknoloji devi Apple’dan yeni bir ürün geliyor. Apple analisti Ming- Chi Kuo’nun açıklamasına göre Apple Airpods Max’in yeni ve güncellenmiş bir ürününü olan AirPods Lite’ı önümüzdeki sene içerisinde çıkaracağını söyledi. Üstelik bu apple Airpods Max’in yeni ürünü şimdiye kadar olan Apple Airpodslar arasında en uygun fiyatlısı olacak. Günümüzde bir çok insan kaybolma ihtimali yüksek olan Airpodslara bu kadar yüksek ücretler ödemek istemiyor bu yüzden de Apple Airpods üzerinde istediği satış rakamlarına ulaşamadı fakat bu ürünün piyasa çıkış fiyatı sadece 99 dolar olarak belirlendi. Apple’nin şu an çıkan en düşük fiyatlı modeli 129 dolar ile başlıyordu Apple bu yeni çıkacak olan ürünü ile Airpods satışlarını artırmayı ve artık eskiyen uygun fiyatlı 2. Nesil kulaklık modeline yeni bir model daha eklemeyi hedefliyor.

appledan yeni ve ucuz airpods geliyor

Yeni gelecek olan Airpods’un tek özelliği fiyatı mı? Tabi ki hayır Apple AirPods Lite’da daha iyi bir ses kalitesi, yeni renkler ve uzun süreli pil ömrü de vadediyor.

Peki Apple AirPods Lite ne zaman çıkacak? Bu yeni ürünün önümüzdeki sene 2024 içerisinde çıkması bekleniyor fakat 2025’e de aksayabileceği de söyleniyor. Ayrıca Apple’ın diğer ürünlerinin de uygun fiyatlı farklı modellerini çıkartacağı söyleniyor.

Apple, son olarak yeni Airpods 3. Nesil bluetooth kulaklığı satışa sunmuştu. Acaba yeni çıkan bu model Apple’ın 3. Nesil kulaklıklarından veya birinci sınıf AirPods Max kulaklıklarından daha mı çok tutacak?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir