Amazon Türkiye, Prime müşterilerine özel bugün sürpriz bir adım attı ve randevulu teslimat seçeneğini duyurdu. Müşterilerin alışveriş deneyimlerini kolaylaştıran bu teslimat seçeneği şu an Türkiye’de sadece Amazon’da bulunuyor. 

strongamazon yeni teslimat secenegini duyurdu randevulu teslimatstrong

Amazon Türkiye müşterileri artık alt limit olmaksızın satın aldıkları ürünlerin teslimatlarının, sipariş edilen tarihten itibaren bir hafta boyunca kendileri için uygun bir zaman dilimi belirleyip doğrudan adreslerine gerçekleştirilmesini talep edebilecek. Randevulu teslimat adı verilen bu hizmet sayesinde haftanın 6 günü 08:00 ile 22:00 arasında bir saatte müşteriler belirttiği adrese kargolarının teslimat yapılmasını talep edebilecekler. Müşterilerinin alt sepet limiti olmadan alışveriş yapabilecekleri bu hizmet ilk etapta 35 ilde geçerli olacak. Prime üyesi olmayan müşteriler Randevulu Teslimat hizmetinden gönderim başı 29,90 karşılığında faydalanabilecekken Amazon Prime üyeleri bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Amazon Prime Mevcut Teslimat Seçenekleri

Aynı gün teslimat: İstanbul, Kocaeli ve Bursa’nın belirli ilçelerinde yaşayan Prime üyeleri, öğlen 12’den önce seçili ürünlerden verdikleri tüm alışverişlerinde, İstanbul için ise pazar günleride dahil aynı gün teslimat ayrıcalıklarından faydalanabiliyor.

Ertesi gün teslimat: Ankara, İzmir, Kocaeli, İstanbul, Bursa ve 13 şehirde yaşayan Prime üyeleri, seçili ürünlerde teslimatlarını herhangi bir ek ücret ödemeden ertesi gün teslim alabiliyor.

2 güne kadar teslimat:Adana, Rize, Mersin, Gaziantep ve Diyarbakır’ın içinde olduğu 27 şehirde bulunan Prime üyeleri, 2 güne kadar teslimat hizmetinden yararlanabilir.

Şirketin Türkiye’deki Prime üyeliği halen aylık sadece 7,90. Prime aboneleri yukarıda bahsi geçen avantajlar dışında Prime Gaming’e erişim sağlayabiliyor ve burada ücretsiz oyunlar oynayıp, oyun içi eşyalar satın alabiliyor. Bunlara ek olarak Amazon, Prime müşterilerine bir Twitch yayıncısına aylık ücretsiz abone olma imkanı veriyor.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir