Yakın zamanda Activision’un, Call of Duty: Mobile desteğini çekme söylentisi dolaşmaya başlamıştı. Ancak Activision’dan iyi haber geldi, Oyunun geleceği hakkında açıklamalardan bulunan şirket, Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın alımı için İngiltere’de yürütülen bir soruşturma kapsamında sunulan bazı belgelerin ortaya çıkmasının ardından gündeme gelmişti.
Yazılım devi Microsoft, ilk günden bu yana Activision’ın oyun pazarındaki etkisini daha düşük göstererek, satın almanın onaylanması için çalışıyor. Şirket bu formülü Activision Blizzard’ın portföyündeki mobil oyunlar için de uygulamıştı.

Activision şirketinin Twitter üzerinden yaptığı açıklama:

CALL OF DUTY: MOBILE’I tüm Call of Duty genel mobil stratejimizin önemli bir parçası olarak görüyoruz. Dünyanın en iyi hayranlarına sahibiz ve uzun vadede yeni Call of Duty: Mobile, etkinlikler, güncellemelerden oluşan sağlam bir yol haritasıyla oyunu desteklemeye devam etmeyi amaçlıyoruz.

Warzone, Call Of Duty Mobile’den Farklı Olacak

Warzone Mobile’ın 2023 yılı içerisinde oyuncularla buluşması planlanıyor. Böylelikle “Battle Royale” deneyimini iOS ve Android cihazlarda da keyfini çıkarmak mümkün olacak. Warzone Mobile, Activision’ın Call of Duty markasını birleştirme stratejisinde önemli bir yere sahip olarak karşımıza çıkıyor. Warzone ve Warzone Mobile teknoloji, ilerleme, sosyal seçenekler ve ödeme sistemleri konusunda benzer olacak şekilde tasarlandı. Call of Duty: Mobile’ın ise kendi savaş bileti ve bağımsız sezonları mevcut olmaya devam edecek.

Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik mezunuyum. İmza İnternet Teknolojileri şirketinin bünyesinde gerçekleşen dijital çırak programında dijital pazarlama eğitimi almaya devam ediyorum.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir