Birleşik Arap Emirlikleri’nde 2014 yılı itibariyle faaliyetlerine başlayan Mr Usta aldığı yeni yatırımlar sonrasında Türkiye’de de faaliyetlerine başladı. Tamirat ve tadilatta ihtiyaç duyulan farklı hizmetleri bir arada sunan Mr Usta, ProAsist’in kurucusu ve Endeavor girişimcisi Öner Çelebi’nin, yaklaşık 4 milyon dolar yatırım ortaklığı sonrasında Türkiye pazarına giriş yaptı. Hizmet alım sırasında en çok yaşanan sorunlardan birisi olan kalite ve hizmetteki sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen Mr Usta, geniş bir hizmet portföyüne sahip.

Mr Usta hizmetleri neler?

Yapılan lansmana göre Mr Usta kapsamında alınabilecek hizmetler şöyle;

  • Taşınma
  • Boya & badana
  • Ofis temizliği
  • Boş ev temizliği
  • Cep telefonu tamiri
  • Kuru temizleme
  • Çamaşır yıkama ve ütüleme
  • TV montajı
  • Sıhhi tesisat
  • Klima ve kombi bakımı, beyaz eşya tamiri

Mr Usta çatısı altında eklenecek yeni hizmetler ile tüm ihtiyaçlara yanıt vermek isteyen şirket, Türkiye pazarına özel yeniliklerini önümüzdeki günlerde duyuracak. BAE’de kısa sürede büyük ilgi duyan Mr Usta, hizmetlerindeki standart ve kalite, hizmet almak isteyenlere seçenek sunuyor. Zira program kapsamında hizmet vermek isteyen işletme ya da kişisel ustaların öncelikle Mr Usta Akademi üzerinden eğitim alması hedefleniyor. Sabit bir hizmet bedeli ile hizmet veren Mr Usta, böylece hem hizmet veren hem de hizmet alanlar için güvenilir bir platform yaratıyor. Tüm hizmetlerde güvence ve garanti sunmasıyla fark yaratan Mr Usta’nın Türkiye’de de ilgi görmesi bekleniyor.  

“Türkiye Hayallerimiz Büyük”

Türkiye girişimi ve yeni yatırımı ile ilgili açıklamalarda bulunan Mr Usta kurucu ortağı, ProAsist markasının kurucusu ve Endeavor girişimcisi Öner Çelebi, “Yaklaşık 4 milyon dolar yatırımla Türkiye’ye pazarına girdik. Belirlediğimiz pilot çalışmasından sonra ilk hedefimiz, öncelikli olarak tüm İstanbul’da, ardından da Türkiye’de yaygınlaşmak. Şu an 20’ye yakın kategoride hizmet veriyoruz. Türkiye her zaman büyüyen ve genç bir pazar, yatırım yapmak için değerli bir ülke. Bu yüzden, bizim Türkiye için hayallerimiz de planlarımız da büyük… Bu hayallerimizi gerçekleştirmek için acele etmeden, önümüzü görerek ilerleyeceğiz. Mevcut hizmetlerimizin yanı sıra çok daha farklı kategorilerde hizmet vermek önceliğimiz, en kısa zamanda farklı kategorileri hizmete açmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir