Temmuz 2017 Alınabilecek En İyi Telefonlar


Akıllı telefonlar gelişmeye ve donanımsal anlamda güçlenmeye devam ediyorlar. Ancak bazı zamanlar birbirlerine oldukça tasarımsal benzerlikler oluşturan bu modeller kullandıkları teknik detaylar ile birbirlerinden ayrılıyorlar. Bu kapsamda her sene çıkan yeni nesil akıllı telefonların fiyatlarıda yükselmeye devam ediyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde boyut, fiyat ve teknik detaylar anlamında 2017 Temmuz ayı ile beraber alabileceğiniz en uygun fiyatlı akıllı telefonlar ve güçlü akıllı telefonları listeledik. Telefonlar boyut, fiyat ve genel teknik anlamda kategorilendirilmiş durumda. Şimdi gelin 2017 telefon önerilerine geçelim.

Orta Boylu En İyi Telefonlar

  1. Apple iPhone 7 - Ekim 2016 - En iyi üç özelliği: Yüksek performans, Hatasız çalışan iyi uygulama desteği, 5 yıl boyunca düzenli işletim sistemi güncellemesi. En Kötü Özellikleri: Yüksek fiyat, Kısıtlı işletim sistemi, Kulaklık girişi olmaması.
  2. Samsung Galaxy S8 - Nisan 2017 - En iyi üç özelliği: Yüksek performans, Göz alıcı tasarım, İyi kamera. En kötü özelliği: Yüksek fiyat.
  3. HTC U11 - Haziran 2017 - En iyi üç özelliği: Çok iyi kamera, Göz alıcı tasarım, Saf Android'e yakın temiz arayüz. En kötü özelliği: Ön yüzünde eskimiş tasarım
  4. LG G6 - Nisan 2017 - En iyi üç özelliği: Geniş açı özellikli çift kamera, nispeten uygun fiyat, Dayanıklı gövde. En kötü özellikleri: 2016 yılının çipsetine sahip olması (Snapdragon 821), LG'nin geçmiş modellerden gelen kötü ünü.
  5. Apple iPhone 7 Plus - Ekim 2016 - En iyi üç özelliği: Yüksek performans, Kaliteli çift kamera, Düzenli güncellemeler. En kötü özellikleri: 5.5 inç ekrana göre fazla büyük gövde, Çok yüksek fiyat.
  6. Samsung Galaxy S8 Plus - Nisan 2017 - En iyi üç özelliği: Yüksek performans, Göz alıcı tasarım, İyi pil ömrü. En kötü özelliği: Yüksek fiyat.
  7. Huawei Mate 9 - Kasım 2016 - En iyi üç özelliği: Yüksek performans, Harika pil ömrü, Kaliteli çift kamera. En kötü özellikleri: Saf Android'den bir hayli uzak Huawei arayüzü, Su geçirmezliğinin olmaması.
  8. LG V20 - Ekim 2016 - En iyi üç özelliği: Kaliteli kameralar, Harika ses kaydı ve oynatması, Değiştirilebilir pil. En kötü özellikleri: Su geçirmezliği olmaması, Berbat yazılım desteği.
  9. Samsung Galaxy Note 5 - Ağustos 2015 - En iyi üç özelliği: Kaliteli ekran, S-Pen ile hassas kullanım imkanı, İyi kamera. En kötü özellikleri: Cihazın eskimiş olması, Eski olmasına rağmen yüksek fiyatı, Muhtemelen yeni işletim sistemi güncellemesi almayacak olması.

Büyük Boyutlu En İyi Telefonlar

  1. Apple iPhone 7 Plus - Ekim 2016 - En iyi üç özelliği: Yüksek performans, Kaliteli çift kamera, Düzenli güncellemeler. En kötü özellikleri: 5.5 inç ekrana göre fazla büyük gövde, Çok yüksek fiyat.
  2. Samsung Galaxy S8 Plus - Nisan 2017 - En iyi üç özelliği: Yüksek performans, Göz alıcı tasarım, İyi pil ömrü. En kötü özelliği: Yüksek fiyat.
  3. Huawei Mate 9 - Kasım 2016 - En iyi üç özelliği: Yüksek performans, Harika pil ömrü, Kaliteli çift kamera. En kötü özellikleri: Saf Android'den bir hayli uzak Huawei arayüzü, Su geçirmezliğinin olmaması.
  4. LG V20 - Ekim 2016 - En iyi üç özelliği: Kaliteli kameralar, Harika ses kaydı ve oynatması, Değiştirilebilir pil. En kötü özellikleri: Su geçirmezliği olmaması, Berbat yazılım desteği.
  5. Samsung Galaxy Note 5 - Ağustos 2015 - En iyi üç özelliği: Kaliteli ekran, S-Pen ile hassas kullanım imkanı, İyi kamera. En kötü özellikleri: Cihazın eskimiş olması, Eski olmasına rağmen yüksek fiyatı, Muhtemelen yeni işletim sistemi güncellemesi almayacak olması.

Uygun Fiyatlı En İyi Telefonlar

  1. Sony Xperia XA Ultra - Mayıs 2016 - En iyi üç özelliği: Kenardan kenara Sony tasarımı, 6 inç ekran, Kaliteli kameralar. En kötü özellikleri: Zayıf pil ömrü, Büyük telefon boyutu.
  2. Lenovo Moto G5 - Şubat 2017 - En iyi üç özelliği: Metal tasarım, Kaliteli ekran, Yüksek performans.
  3. Samsung Galaxy A5 2017 - Ocak 2017 - En iyi üç özelliği: Kaliteli cam-metal tasarım, İyi kameralar, Su geçirmezlik.
  4. Nokia 5 - Şubat 2017 - En iyi üç özelliği: Kaliteli tasarım, Parmak izi okuyucu, Nokia markası. En kötü özelliği: Kısmen zayıf donanım.