Secret of Mana, PC Platformları İçinde Çıkıyor!


Yılların eskitememiş olduğu oyun Secret of Mana PC ve PlayStation 4 platformları için uyarlanıyor.

Bildiğimiz üzere Secret of Mana, 6 Ağustos 1993'te ilk Super Nintendo için yayımlanmıştı. Secret of Mana, 90'lar döneminin en başarılı oyunlarından birisi olarak görülüyordu.

Şimdi bile yüksek fiyatı ile, hala konsolun nadir RPG oyunlarından biri olarak ta değerini koruyor. Fakat Square Enix, bu klasikleşmiş oyunlarının herkesin oynamasını istemiş olacak ki; PC ve PlayStation 4 platformları içinde uyarladığını duyurdu.

 

 

Square Enix, Secret of Mana için yayımlamış olduğu fragman ile oyunun yeni versiyonunda, 3D grafikleri olacağını gösterdi. 25 yıl aradan sonra gelecek oyunun grafikleri, eski orijinal haline göre baya bir değişim göstermiş.

Oyunun iki versiyonu arasındaki fark, geçen bu zaman içinde oyunların nasıl değiştiğini göstermiş oluyor ve sağlıyor. Secret of Mana, 3D özelliğinin yanı sıra özel müzikleri ile kullanıcılarına çok daha güzel bir ortam yaşatıyor. Oyunun karakterlerine bile sesli çalışma ses ekleme yapılmış.

Secret of Mana, 15 Şubat 2018 tarihinde PC, PS4, PS Vita için yayımlanacak. Fiyatı ise şuan 40 dolar civarında olacak. Secret of Mana'nın şu anki Steam'de 135 TL ile ön siparişte olduğunu da sizlerle paylaşalım. Ön sipariş veren oyunculara Secret of Mana tarafından özel bir kostüme de sahip olacak.