Oyuncu Klavyesi Razer DeathStalker İncelemesi


Kısa hareket mesafesi ve hızlı tepkime süresi ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu klavyesi Razer DeathStalker'ı sizler için inceledik. Parmaklarınızın tuşlar üzerinde yıldırım hızıyla dolaşacağı klavyenin tüm detaylarını inceleme videosunu izleyerek öğrenebilirsiniz.

Razer DeathStalker, aynı anda 3 taneye kadar tuş basımını anlayabildiği gibi özel anti-ghosting teknolojisi sayesinde aynı anda on tuşa birden basılmasına imkan tanıyor. Aynı anda basılan tüm tuşlar ise oyunculara rakiplerini rahatça yenmelerini sağlıyor ve tuşlar oyuna sıfır gecikme ile yansıtılıyor.

Devrim yaratan Razer Synapse 2.0 yazılımını kullanan klavye bu yazılım sayesinde kişisel ayarlarınızı dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden erişebileceğiniz bulut sunucusuna kaydetmenizi sağlıyor. Kayıtlı olan ayarlarınızı herhangi bir bilgisayara indirerek klavyenizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Hızlı tuş basımları için özel olarak tasarlanan alttan ışıklı oyun klavyesi Razer DeathStalker ile reflekslerinizi ve rekabet içgüdünüzü konuşturabilir, parmaklarınızın ucundaki komut ve makroları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Razer DeathStalker'ın teknik özelliklerini listeleyecek olursak;

- Chiclet tarzı tuşlar
- Yeşil arka aydınlatma
- 1000Hz Ultrapolling
- Anında makro kaydı destekli, tamamen programlanabilir tuşlar
- Razer Synapse 2.0
- Özel Oyun modu
- Aynı anda 10 tuşa birden basmayı destekleyen anti-ghosting özelliği
- Örülü kablo
- Sabit bilek desteği
- Yaklaşık Boyutları: 460 mm (En) x 214 mm (Boy) x 16.5 mm (Yükseklik)
- Yaklaşık Ağırlık: 1086.3 g

Razer DeathStalker İnceleme Videosu