Duvar Kağıdınızı Bir Canlı Haritaya Dönüştürmek İster Misiniz?


Android ekosisteminde birbirinden ilginç özelleştirmeler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise canlı duvar kağıt seçeneklerinden birisi olan Skyline uygulaması oldukça dikkat çekici diyebiliriz. Bildiğiniz üzere canlı duvar kağıtları Android akıllı telefonlarda ekstra bir pil tüketimine sebebiyet vermektedir. Ancak etkileyici bir yapıya sahip olan bazı duvar kağıtları kullanmak olumsuz yanları unutmayı gerektiriyor diyebiliriz.

Skyline - Live Wallpaper With Global 3D Terrain İndir

Son günlerde kullanıcılar tarafından beğenilen Skyline uygulaması oldukça dikkat çekmeyi başarmış durumda. Bu uygulama ile Android ana ekranınızda canlı bir harita görebileceksiniz. Canlı duvar kağıtları seçenekleri arasında yer alan bu uygulamada harita görünümüne sahip olacaksınız. Uygulama harita görüntülerini Mapbox üzerinden çekiyor ve 3D arazi verilerini kullanarak bir görüntü oluşturuyor. Dinamik bir yapıya sahip olan bu duvar kağıdı uygulaması kilidi açtığınızda yada sayfalar arası gezintilerinizde görüntüsünü değiştirmektedir.

Diğer yandan paralaks efekti ile telefonunuzun açısına göre görüntü değişmektedir. Kullanıcıların dilediği gibi özelleştirebildiği canlı duvar kağıdı uygulaması Skyline - Live Wallpaper With Global 3D Terrain, Google Play Store üzerinde 7.49 TL fiyat etiketine sahip durumda. Uygulamanın iOS versiyonun ne zaman çıkacağı ise henüz bilinmiyor.