BİM'e FIFA 18'li PlayStation 4 Slim Geliyor


Tüketici dostu ürünleri ve uygun fiyat etiketleri ile dikkat çeken BİM'den yeni ürünler görmeye devam ediyoruz. Şu zamana kadar Star Wars ürünleri, iPhone 7 ve birçok Apple aksesuarı gördük. Şimdi ise PlayStation 4 Slim modelini oldukça uygun bir fiyata satışa sunacak. BİM bildiğiniz üzere bu gibi kampanyaları kısa süreliğine aktif tutuyor ve sadece Cuma günleri müşterilerine sunuyor. Önümüzdeki hafta ise oyun severleri yakından ilgilendiren bu kampanya kapsamında PlayStation 4 Slim modelini 19 Ocak Cuma günü 1299 TL fiyat etiketi ile BİM'de göreceğiz.

Ayrıca PlayStation 4'ün bu ince yapılı modeli ile beraber FİFA 18'in kutulu versiyonu da içerisinde sunulacak. 345 TL fiyat değerine sahip FİFA 18 ile beraber alacağınız PlayStation 4 Slim modeli oldukça indirimli bir rakama sizlere gelmiş oluyor. BİM bu kampanya kapsamında iki yıllık garanti sunuyor ve PlayStation 4 Slim modelinin 500 GB'lık versiyonu olduğunu hatırlatalım. Ayrıca 14 günlük PS Plus üyeliğine de kutu ile beraber geldiğini hatırlatalım.

Bonus, World yada Axess gibi kredi kartlarına taksit imkanları ile satın alabiliyorsunuz. Sizlerde bir oyun konsolu alma düşünceniz var ise yanında oyun hediyeli bu avantajlı paketten yararlanabilirsiniz.