Bayram Yolculuğunda Müzik Dinleyebileceğiniz Ücretsiz 5 Uygulama


Bayram yolculuğunda müzik dinleyebileceğiniz ücretsiz 5 uygulamayı sizler için derledik. Yolculuk yaparken radyonun çekmediği yerlerde müzikten maruz kalıyoruz. indir ekibi olarak sizler için yolculuk yaparken dinleyebileceğiniz bir liste hazırladım, umarım beğenirsiniz.

 

Unutmayın bu uygulamaları indir.com üzerinden erişip indirebilirsiniz. Listeye başlayalım.

 

Deezer

Fransa merkezli online müzik servisi Deezer' in geliştirmiş olduğu ve Türkiye' de yeni hizmet vermeye başlayan Deezer uygulaması ile Android akıllı telefonlarınızı kullanarak ücretsiz bir şekilde istediğiniz müziği dinleyebilirsiniz.
 
Veritabanında 18 milyon şarkıyı barındıran Deezer uygulaması sayesinde veritabanında bulunan şarkıların sadece 30 saniyelik bölümünü ücretsiz olarak dinleyebilir ve şarkıların tamamını dinleyebilmeniz için Deezer' in kullanıcılarına sunduğu farklı üyelik paketlerinden birisini seçerek satın alabilirsiniz. Üyelik seçenekleri arasında bulunan ve ücretsiz olan Discovery üyeliği sayesinde 6 ay boyunca sınırsız ve sonraki zamanlarda ayda 2 saat Deezer müzik arşivini kullanabilirsiniz. Deezer uygulaması ile radyo istasyonlarını dinleyebilir, dilediğiniz türdeki şarkılara erişebilir, yeni müzik gruplarını ve şarkıcıları keşfedebilir ve servisi kullanan diğer üyelerin müzik listelerine erişebilirsiniz.

 

Turkcell Müzik

Turkcell Müzik uygulaması ile 3 milyondan fazla müzik ve şarkı arşivine ulaşarak dilediğiniz şarkıyı bulunduğunuz her yerden Android işletim sistemine sahip cihazlarınız aracılığı ile dinleyebilir veya arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.
 
Uygulama ile istediğiniz sanatçıyı, şarkıları veya albümleri arayabilir, Pop, Rock, Rap gibi 16 değişik radyo türünden birini seçerek size önerilen şarkıları sorunsuz bir şekilde dinleyebilir ve dinlediğiniz bu şarkıları uygulama üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz. SoundHound özelliği sayesinde uygulama içerisinden hızlı bir şekilde çalan şarkının ismini ve kimin söylediğini bulabilirsiniz. Sevdiğiniz şarkıları liste yaparak tekrar tekrar listenizi dinleyebilirsiniz. Ayrıca yine beğendiğiniz şarkıları Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Spotify

Spotify ile android mobil cihazınızla milyonlarca şarkıya erişebilirsiniz. Lisanslı müziklerin bulunduğu uygulama ile dünya genelinde bir çok şarkıyı rahatlıkla dinleyebilirsiniz. Üstelik çalan şarkıyı tek bir dokunuşla lisanslı olarak cihazınıza indirebilirsiniz. 
 
Premium üyelikle bütün özelliklerin kullanılabildiği uygulamada radyo özelliği şimdilik sadece ABD için kullanılabiliyor. Uygulamayı cihazınıza indirdiğinizde ilk 48 saat için ücretsiz premium deneme üyeliğini kullanabiliyorsunuz. 
 
Ardından abonelik yaparak ve Facebook ile oturum açarak dilediğiniz şarkıyı indirebilir arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Amazon MP3

Amazon MP3 android mobil cihazınız için hazırlanmış müzik mağazası uygulamasıdır. Uygulama sayesinde Amazon içerisinde yer alan 20 milyondan fazla şarkıyı dinleyebilir veya indirebilirsiniz. 
 
Mp3 müzik klasörlerinden Cloud Player içine aktarma yapabilirsiniz. Cihazınızın Cloud akışına ekleyebilir ve Amazon MP3 uygulamasında dinlediğiniz müzikleri çevrimdışı oynatabilirsiniz. 
 
Amazon MP3 uygulamasını cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir müzik dinlemeye yada indirmeye başlayabilirsiniz. 
 
 
Vole Müzik

 

Vole Müzik, uygulaması her ortamda sorunsuz olarak her koşulda müzik dinleme imkan ve keyfi sunan bir uygulamadır.

 

Mobil cihazlarınız da yer alan müzikleri ve ses dosyalarını tek bir alan üzerinde görüntüleyerek direkt bir şekilde çalma listesi oluşturabilme, arka planda dinleme desteği gibi çok sayıda kullanışlı özellikleri ile müzik dinleme keyfi sunan bir uygulamadır. Artık nerede olursanız olun tek tuşla müzik keyfi yaşamaya alışmanız gerekecektir.

 

Uygulama içerisinde İnternet bağlantısının desteği ile bir çok farklı müzik arşivlerine erişerek, mobil cihazlarınız da olmayan milyonlarca müzik arşivine ulaşabilir, en hit parçalara, en mükemmel remixlere erişim gerçekleştirerek dinleme imkanı mevcuttur.