App Store'da En Fazla İndirilen 20 Uygulama


App Store'da son dönemin en fazla indirilen 20 uygulamasını sizler için derledik. Uygulamaların indirme linklerini yazımızın sonunda liste sıralamasına göre bulabilirsiniz.

1. WhatsApp Messenger

WhatsApp Messanger, iPhone ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilen bir mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaş ve ailenizle mesajlaşabilmeniz veya onları arayabilmeniz için telefonunuzun İnternet bağlantısını (4G/3G/2G/EDGE veya mümkün olduğunda Wi-Fi) kullanır. Mesaj, sesli arama, resim, sesli not ve video mesajı gönderip alabilmek için SMS'ten WhatsApp'a geçiş yapın. 

 

2. Instagram

Instagram, hayatın anlarını yakalayıp paylaşmanın basit bir yoludur. Neler yaptıklarını görmek için arkadaşlarınızı ve akrabalarınızı takip edin ve tüm dünyadan sevdiğiniz şeyleri paylaşan hesaplar keşfedin. 500 milyonu aşkın kişiden oluşan topluluğa katılıp, gününüzün önemli veya önemsiz istediğiniz tüm anlarını paylaşarak kendinizi ifade edin.

 

3. YouTube

Müzik, oyun, eğlence, haber ve daha birçok konuda dünyada neler izlendiğini görün. Kanallara abone olun, arkadaşlarınızla paylaşımda bulunun, video düzenleyip yükleyin ve her cihazda izleyin. Ayrıca oynatma listeleri oluşturabilir, trendlere göz atabilir, yorumlarla kendinizi ifade edebilir, arkadaşlarınızla video paylaşabilir, videoları TV'nizde yayınlayabilir ve daha birçok şey yapabilirsiniz. Üstelik bunların hepsini uygulamanın içinden gerçekleştirebilirsiniz.

 

4. Facebook

Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal ağ.


5. Messenger

Hayatınızdaki kişilere anında ve ücretsiz ulaşın. Messenger tıpkı kısa mesaj gibidir ancak her mesaj için ücret ödemeniz gerekmez (veri tarifenizi kullanır). Sadece Facebook arkadaşları için değildir: Telefon rehberinizdeki kişilere mesaj gönderebilir ve telefon numarası girerek yeni bir kişi ekleyebilirsiniz. Grup sohbetleri: En sık mesajlaştığınız kişiler için gruplar oluşturun. Gruplara ad verebilir, grup fotoğrafları belirleyebilir ve hepsini bir arada tutabilirsiniz.

 

6. MusiFan - Ücretsiz sınırsız muzik indir & müzik çalar

iPhone'unuzda hiçbir sınır olmaksızın müzikleri keşfedin ve dinleyin. Uygulama doğru arama sonuçları, tek bir dokunuşla kolay akış, akıllı öneriler, kilit ekranı kontrolleriyle arka planda oynatma ve kullanımı kolay çalma listesi yöneticisi sunar. Çok daha fazlası uygulama içinde! 

 

7. Faladdin

Kahve falı m? Faladdin, günün her saati, dünyanın 128 ülkesinde sihirli bir fal deneyimi sunuyor. Kahve fincanı ve tabağının fotoğraflarını çekip gönderin. En hızlı ve gerçekci fal baktırma deneyimini tamamen ÜCRETSİZ yaşayın.

 

8. letgo: İkinci El Al & Sat

Kullanmadığın eşyalarını satarak kolayca para kazanabilir ve çevrendeki fırsatları yakalayabilirsin. Elektronik ürünler, oyunlar, kıyafetler, arabalar, mobilya, dekorasyon ve çok daha fazlası. 

 

9. Snapchat

Snapchat, uygulaması farklı modüllere sahip olarak arkadaş çevreniz ile sohbet ortamı sunan bir mesajlaşma yazılımıdır. Uygulama, kullanıcılara gerçek zamanlı bir şekilde arkadaşlarınız ile anlık olarak mesajlaşabilme, mesaj bırakma, ileti göstertme gibi modüller ile haberleşme seçenekleri sunan bir yazılımdır.

 

10. Instagram için Reports+

Instagram hesabınızı takip etmeyi bırakan ve engelleyen kullanıcıları görün. Hesabınıza en sık bakan ve etkileşim kuran takipçilerinizi keşfedin.

 

11. Sarahah

Sarahah, çalışanlarınızdan ve arkadaşlarınızdan özel bir şekilde dürüst geri bildirimler alarak güçlü yönlerinizi ve iyileştirme alanlarını keşfetmenize yardımcı olur.

 

12. ALock: Secure clouding message

Mesajınızın daha özel olmasını sağlayabilirsiniz. Parmak izi kilitleri ekleyebilirsiniz. Mesajlarınızı arşivle. Parmak izlerinizi tarayarak veya doğru şifreyi girerek onlara yalnızca erişebilirsiniz! Bazı fotoğrafları ve dosyaları gizli tutmak istiyorsanız, ALock'un büyük bir bulut yedekleme alanı vardır; kişisel dosyalarınızı korumak için sınırsız fotoğraf ve video gizlice ve gizlice gizlemek için kullanabilirsiniz ve sızdırmaz veya kaybolmazsınız.

13. Google Haritalar

Google Haritalar ile gezintiye çıkmak çok daha hızlı ve kolay. Şehrinizdeki en iyi mekanları ve bu mekanlara ulaşmak için ihtiyacınız olan bilgileri bulun.

 

14. e-Devlet

Uygulamayla, www.turkiye.gov.tr adresinde en sık kullanılan hizmetleri kullanabilir, favori hizmetlerinizi görebilir, profil bilgilerinizi düzenleyebilir, anlık bildirim alabilir, kamu kurumları ve belediyelere ait bilgi ve hizmetlere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

 

15. Tubify Trending Video Music Player

Tubify, evrensel bir uygulamadır ve tüm iPhone, iPod ve iPad cihazları için uygundur! Milyonlarca müzik videosuna dünya çapında ve hatta imzasız şarkıcıların performanslarına kolayca erişin.

 

16. Dunk Hit

Basketbol oyunu olan Dunk Hit, dikkat çekici grafikleri ve olağanüstü oyun motoru ile basketbol heyecanını telefonunuz ile yaşamanıza olanak sağlıyor.

 

17. MLock-secure cloud for message

Bilgilerinizi parola veya parmak izi ile kilitleyin. Mesajlarınızı WhatsApp, Snapchat, Kik gibi popüler mesajlaşma uygulamalarında yedekleyin ve yalnızca şifre ile ihtiyacınız olduğunda erişin. 20GB'a kadar bulut depolama alanı ücretsiz.

 

18. Turkcell Hesabım

Hesabım uygulamasıyla size özel tekliflere bir tıkla ulaşabilir, ihtiyacınız olduğu anda destek alabilir ve çağrı merkezini aramanıza gerek kalmadan birçok işleminizi kolayca yapabilirsiniz.

 

19. sahibinden.com

sahibinden.com, satılık ve kiralık daire, 0 ve ikinci el araba, alışveriş ürünleri, iş ilanları, ustalar ve hizmetler, iş makineleri ve yedek parça gibi gibi birçok kategoride ilan ve e-ticaret işlemlerinin yapıldığı online alışveriş ve ilan verme platformudur.

 

20. BiP Messenger

BiP'te arkadaşların ile sınırsızca mesajlaşır, fotoğraf ve video gönderir, konum paylaşırsın. Sevdiklerin ile kurabileceğin gruplar sayesinde topluca konuşursun.