Zihninizi Yöneterek Stresinizi Azaltın - Haberler - indir.com

Zihninizi Yöneterek Stresinizi Azaltın

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-15 10:40:35
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Günümüzde iş yoğunluğu, trafik yoğunluğu, şehrin kalabalığı derken gün içerisinde çok fazla gerilebiliyor ve stresli olabiliyoruz. Bu stresi kendimize bazen bir uğraş bazen yakın yerlere gitmeyi bazen de çeşitli aktivitelerle atmaya çalışıyoruz. Seçenekler arasında birçoğumuzun bilmediği ama etkili olan Meditasyon seçeneği de olabilir. Yeni geliştirilen bu uygulama akıllı telefonunuza yüklemeniz yeterli. Türkiye'de ilk defa geliştirilen Meditasyon uygulamasını ücretsiz olarak telefonunuza yüklemeniz mümkün. Uygulamayı yükledikten sonra giriş yapmanız gerekiyor. Eğer kayıt yapmakla zaman harcamak istemiyorsanız Facebook ile bağlantı kurarak direkt olarak hesap oluşturabiliyorsunuz. İlk bir hafta ücretsiz olarak hizmet veren uygulama daha sonrasında aylık 11.99 TL karşılığında üyeliğinize devam edebiliyorsunuz. Yıllık ve ömürlük paketler sunan uygulama yıllık fiyatı 89.99 TL olarak belirlerken ömürlük fiyatı ise 199.99 TL.

Giriş bölümünü geçtikten sonra ilk meditasyonunuza başlayacağınız gibi daha sonrada başlayarak ilk olarak sayfayı inceleyebilirsiniz. İlk meditasyonu 5 dakika olarak belirleyen uygulama, çevrimdışındayken de faydalanmak için indir butonuna basmanız yeterli oluyor. Fakat indirmeniz için Premium üye olmanız şartlar arasında. Beğendiğiniz meditasyonları sağ üst köşede bulunan kalp butonuna tıklayarak favorileriniz arasına alabilir ve daha sonra anasayfadan bu meditasyonlara kolayca erişebilirsiniz.

Meditasyonlara ara verebilir ve devam et butonuna bastıktan sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Favoriler kısmını kendiniz oluşturabilir ve burada oluşturduğunuz listeye istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Ayrıca seçtiğiniz meditasyonda kaç kişi ile aynı anda meditasyon yaptığınızı da görebilirsiniz.

 





PAYLAŞ