ZenFone 4 Pro İçin Android Oreo Yayınlandı - Haberler - indir.com

ZenFone 4 Pro İçin Android Oreo Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-14 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Asus'un geçtiğimiz sene çıkartmış olduğu Zenfone 4 serisinin modellerinden birisi olan Zenfone 4 Pro modeli için Android Oreo sürümü yayınlandı. Seri üç farklı modelden oluşuyor ve Zenfone 4 haricinde büyük bataryalı Zenfone 4 Max ve Zenfone 4 Pro modelleri bulunuyordu. Her üç cihazda da Android Nougat işletim sistemi ile beraber ZenUI arayüzü bulunuyordu. Zenfone 4 modeli için Android Oreo sürüm güncellemesi geçtiğimiz Aralık ayı ile beraber verilmişti.

Şimdi ise serinin güçlü modellerinden olan ZS551KL model numarasına sahip olan Zenfone 4 Pro modeli için Android Oreo güncellemesi V15.0410.1802.34 sürüm numarası ile beraber sunuldu. Yeni güncelleme ile güç tüketiminde iyileştirilmeler yapılırken Ayarlar sayfa arayüzü ise yenilenerek daha kullanışlı bir hale getirildi. Ayrıca Android 8.0 ile beraber sunulan uygulama üzerinde video izleme özelliği olan Picture-in-Picture adlı araçta Asus kullanıcılarına verildi.

Yeni emojiler, pil detayları ve bildirim erteleme gibi yenilikler Zenfone 4 Pro'ya sunuldu. Güncellemeyi Ayarlar > Hakkında > Sistem güncellemesi bölümüne girerek kontrol edebilirsiniz.





PAYLAŞ