J.R.R. Tolkien’in sinemaya uyarlanan eseri The Lord of the Rings Türkçe adıyla Yüzüklerin Efendisi‘nden esinlenilerek geliştirilmiş mobil rol yapma oyunuYüzüklerin Efendisi: Orta Dünyanın Efsaneleri, bugün itibarıyla uygulama mağazalarındaki yerini aldı.

Orta Dünya’ya adım atarak Gandalf önderliğinde kendinize ait bir kahraman takımını oluşturmanız gereken oyunda, Sauron’un ordularıyla savaşacaksınız. Sıra tabanlı savaş sisteminin yer aldığı yapımda ayrıca internet üzerinden takımınızı diğer oyuncuların takımlarıyla karşı karşıya getirerek mücadele de edebilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi Mobil Oyunu

Oyunda Aragon, Legolas, Gimli ve Frodo gibi tanıdığımız kahramanların yanında ayrıca 100’ün üzerinde farklı kahraman seçeneği de sunuluyor. Kahramanları size verilen görevleri yerine getirdikçe ve düşmanları yendikçe geliştirebiliyoruz.

3 boyutlu olarak Orta Dünya’nın gizemli bölgelerini keşfetme imkanı da bulabileceğiniz Yüzüklerin Efendisi oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi: Orta Dünya Efsaneleri Videosu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir