Yüksek Grafikleri İle Dikkat Çeken Lords Mobile Yayında - Haberler - indir.com

Yüksek Grafikleri İle Dikkat Çeken Lords Mobile Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-29 11:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geliştiricisi IGG stüdyo olan ve stratejik yapısının yanı sıra rol yapma oyun kategorisinde bulunan Lords Mobile oyunu başarılı yapısı ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Ücretsiz bir şekilde hem Android hem de iOS platformları için sunulan bu mobil oyun Türkçe dil desteği ile de oyun severler tarafından oldukça beğenildi diyebiliriz. Online bir şekilde oynayabileceğiniz Lords Mobile oyununda aksiyon dolu bir macerada dünya üzerinden farklı rakipler ile eşleşebiliyorsunuz. Güçlü canavar ve düşmanların arasında büyülü bir bölgede geçen oyun yeni keşiflerin yanı sıra savaşında hat safhada olduğu bir oyun diyebiliriz.

Android tarafından Lords Mobile indir bağlantısı aracılığı ile Android akıllı telefonlarınıza bu oyunu indirip oynayabilirsiniz. Lords Mobile oyununda favori bir kahramanınızı seçerek oyuna başlıyor ve kendi krallığınızı koruyarak çeşitli müttefiklerde yapabiliyorsunuz. Aksiyon dolu bu oyunda müttefikleriniz ile bir araya gelerek çeşitli stratejiler doğrultusunda savaşlara girebiliyorsunuz. Çeşitli beceri ve kabiliyetlere sahip çeşitliliği ile eşsiz bir macera sizleri bekliyor. iPhone kullanıcıları için iOS tarafından da ücretsiz olan bu oyunu App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. 3D grafikleri ile ordular savaşa hazırlanırken MMO SLG kategorisinde bulunan oyunu Lords Mobile indir bağlantısı ile iOS cihazlarınıza da indirebilirsiniz.

Lords Mobile oyunu içerisinde karakterinizinde gücü önemli bir nokta olduğu gibi yapacağınız stratejilerde oyun içerisinde önemli bir nokta olabiliyor. Sizde hem Android hem de iOS platformlarına oyunu mağazalar aracılığı ile ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Türkçe dil desteği ile de kolay bir şekilde anlayabileceğiniz bu oyunda kolay bir şekilde sunuculara bağlanabilir ve imparatorluğunuz kapsamında yeni diyarlar keşfederek oyunda zirveye oynayabilirsiniz.





PAYLAŞ