Youtube'dan Müzik Dinleyenlere Kötü Haber! - Haberler - indir.com

Youtube'dan Müzik Dinleyenlere Kötü Haber!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-23 13:47:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Sosyal Medya

YouTube, bir video barındırma web sitesidir. Merkezi Amerika Birleşik Devletleri'deki San Bruno, Kaliforniya şehrindedir. 15 Şubat 2005'te 3 eski PayPal çalışanı tarafından kurulmuştur. YouTube özellikle kullanıcı haklarına ve alıntı içeriğe çok dikkat eden bir platformdur zaten olması gerekende bu şekildedir. Youtube reklamları kullanıcıların para kazanmasını sağlar tıklama ve gösterim başına ücretlendirme yapılabilir. Bu sayede Youtube üzerinden video ve müzik paylaşımı yapan kanallar kendilerine bir kitle oluşturabilirler ve bu kitle sayesinden bir gelir elde edebilirler.

Video yayını yapan kanallar artık fazla reklam veremeyecek ancak müzik yayını yapan kanallara ekstra reklam eklenecek bu sayede müzik kanalları daha fazla gelir elde etmiş olacak.

Ancak Bu reklamlar kullanıcıların müzik keyfini bozacağı için kullanıcılar Spotify, Apple Music  gibi çevrimiçi müzik uygulamalarına yönelecekler. YouTube'un müzik videolarında sık sık video göstereceği ve her video değiştiğinde reklamın değişeceği hakkında bazı bilgiler yer alıyor.

 

 





PAYLAŞ