YouTube'a Yeni Bir Özellik Daha Geliyor - Haberler - indir.com

YouTube'a Yeni Bir Özellik Daha Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 17:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

YouTube için güncellemeler ve yenilikler devam ediyor. Google cephesinden son olarak YouTube mobil uygulaması için gizli mod özelliğinin geleceği ortaya çıkmıştı. Şimdi ise YouTube'da çalan bilmediğiniz bir müziği öğrenmenize yarayacak yeni bir özellik test edilmeye başlandı. Herhangi bir YouTube içeriği izlerken video arka planında kullanılan müziği merak ettiyseniz artık bu videoda yer alan müzik işlevi ile çalan müziği bulmanız bir hayli kolaylaşacak.

Video açıklama kısmında 'Daha fazla göster' bölümüne basarak açılan kısımda videoda yer alan şarkı adı, sanatçı adı gibi tüm detayları artık görebileceksiniz. Ayrıca müzik sanatçısının resmi kanal ve video bağlantısı gibi kısayollarda gözükecek. Bu yeni özellik hamlesi ile müzik bulma işlevi daha kolay olurken ayrıca sanatçıların hak ve telif sorunları da ortadan kalkmış olacak. Bu yeni özellik içerik oluşturucularının Content ID işlevinin bir ek uzantısı olarak geliyor.

YouTube'ın bu yeni özelliği şuan için yarım milyar videonun üzerinde aktif olurken yakın bir zamanda daha fazla videoda yer alması bekleniyor.





PAYLAŞ