YouTube'a Video İndirme Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

YouTube'a Video İndirme Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-31 09:39:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler video izleme platformu olan YouTube için önemli bir özellik devreye girdi. Uzun süredir beklenen video indirme özelliği artık aktif oldu. Bu sayede artık YouTube üzerinden izlediğiniz videoları dilerseniz telefonunuza indirerek çevrimdışı bir şekilde de izleyebileceksiniz. Google tarafından güncellenen YouTube mobil uygulaması kullanıcıların bir hayli işine yarayacak yeni işlevsel özelliği de beraberinde getirmiş oldu. Bu yeni özellik ile beraber artık internetiniz olmasa bile çevrimdışı olarak indirmiş olduğunuz videoları daha sonrada izleyebileceksiniz.

YouTube Video İndirme Özelliği

Android cihazınız üzerinden YouTube uygulaması ile dilediğiniz çözünürlükte videoları indirebileceksiniz. Bunun için ilk olarak videoyu oynatırken çıkan 'indir' butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Henüz bir süre önce kullanıma açılan bu özelliğin şuan için sadece Irak, Hindistan ve Lübnan bölgelerinde kullanılabilir olduğunu hatırlatalım. Söz konusu bu yeni özelliklerin yakın zamanda Avrupa ve Amerika pazarları içinde sunulması bekleniyor. Şuan için sadece Android platformunda gördüğümüz YouTube video indirme özelliğinin yakın zamanda iPhone kullanıcılarına da verilmesi bekleniyor.

Kullanıcılar tarafından yoğun bir ilgi görmesi beklenilen çevrimdışı video izleme özelliğinin yakın zamanda tüm diğer ülkelerde aktif olması bekleniyor. YouTube'un resmi olarak getirdiği bu özellik ile artık platform üzerinden video indirmek için ek araç ve uygulamalara gerek kalmayacaktır.





PAYLAŞ