YouTube Music Çıkış Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

YouTube Music Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 15:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler video izleme platformu olan YouTube için yenilikler görmeye devam ediyoruz. Son olarak mobil uygulama tarafında gizli gezinti özelliği getirilen YouTube için şimdi ise Music uygulamasının çıkış tarihi belli oldu. YouTube her ne kadar video izleme platformu olsada, müzik dinlemek için tercih edilen ilk mecralardan birisi oluyor. Google ise pazara YouTube Music uygulamasını sunması bekleniyordu. Nitekim öyle oldu ve 22 Mayıs ile beraber YouTube Music uygulamasının geleceği belli oldu.

Servis hem ücretli hemde ücretsiz bir yapıya sahip olacak. Bu noktada ücretli kullanıcılar uygulamayı tamamen reklamsız bir şekilde kullanabilecekken ayrıca video kliplerine de sahip olacaklar. YouTube Music?e ücretli abone olmayan kullanıcılar ise reklamlı ve ücretsiz bir şekilde uygulamayı kullanabilecekler. Ayrıca uygulama dinleme alışkanlıklarına göre müzik önerilerini de kullanıcılara sunacak.

Ücretsiz olan versiyon reklamlı olurken yeni ücretli aboneler ise 9.99 dolar fiyat etiketi ödeyerek YouTube Music Premium abone sahibi olabilecekler. Premium üyeler ise ayrıca müzikleri cihazlarına indirebilecekler. 22 Mayıs ile beraber ABD, Yeni Zelanda, Güney Kore ve Meksika gibi bölgelerde uygulamanın hizmette olması bekleniyor.





PAYLAŞ